To je to što me zanima!

Ljubav je na selu: Majka čeka snahu, makar bila i iz grada...

Tomislav Magdić sramežljiv je u društvu djevojaka. Neće biti razočaran ako se ne zaljubi u showu. Otac mu je savjetovao da buduću suprugu bira polako i oprezno
Vidi originalni članak

Prijavnicu je poslao kolega. Znatiželjan sam pa sam pristao sudjelovati. Ne moram se zaljubiti, razveselit će me i nova prijateljstva, kaže Tomislav Magdić (29).

Poljoprivrednik iz Banove Jaruge kraj Kutine kandidat je RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'. U društvu je, kaže, pričljiv, ali s djevojkama sramežljiv.

- Najteže mi je napraviti prvi korak. U vezi sam vjeran, a boljoj polovici dao bih cijelu ruku, a ne samo mali prst. Volim tamnokose, visoke i pametne djevojke - kaže Tomislav kroz smijeh.

Majka jedva čeka upoznati snahu, a otac mu u šali kaže: 'Vrijeme ti je za ženidbu, biraj oprezno i polako'. Tomislav radi u sjemenarskoj tvrtki i bavi se ratarstvom. Ustaje u 6 sati. S motikom u vrtu radi osam sati, a voli se opustiti uz hladno pivo. Od životinja ima francuskog buldoga i mačku.Mogao bi se zaljubiti u gradsku curu. Nema predrasuda i ne misli da su lijene i umišljene.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • miss_viktorija 31.05.2011.

    Tomislav je najzgodniji, a vjerujem da je iznimno pametan i sposoban dečko...ne vidim razloga što ga neki pljuju...imao curu, a sad ne nema...tko od vas pametnih nije imao neku curu koju više nema... da, ima hrabrasti za ovako nešto i svaka mu čast, nek se zabavlja i upozna sa novim ljudima, ne vidim u tome ništa loše, a oni koji vide, mogu biti samo zavidni jer im takvi komentari uopće nisu na mjestu. Samo naprijed Tomislave!!!!!!!!!!

  • verc 30.05.2011.

    Da se nebi njemu dogodilo ka i onome iz šibenika ,marijaninu mužu.

  • istina52 30.05.2011.

    majka čeka snahu pa makar bila i iz grada, a što da dočeka neku sa dugim nalakiranim noktima koje nema namjeru odrezati zbog poslova na selu te se opravdava da će sve obavljati u kući, te zalijevati cvijeće i vrt, a svekrva neka tegli kako je do sada navikla, tko joj je kriv što nije i ona iz grada sa dugim noktima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare