To je to što me zanima!

Ljubav Shakire i Piquea počela je na stadionu: 'Osvojit ću titulu prvaka samo da te opet vidim!'

Pjevačica i nogometaš su se zaljubili 2010. godine kad je Shakira pjevala poznatu himnu 'Waka Waka', a Pique je na istom prvenstvu postao svjetski prvak. Nogometaš je od Shakire mlađi točno 10 godina
Vidi originalni članak

Glazbena zvijezda Shakira (45) i španjolski nogometaš Gerard Pique (35) zaljubili su se u Južnoafričkoj republici, gdje je Shakira snimala spot za himnu svjetskog nogometnog prvenstva, 'Waka Waka' 2010. Piqueova poznata rečenica koju je rekao Shakiri započela je njihovu vezu:

- Pobijedit ću samo kako bih te ponovno vidio i izveo na romantičnu večeru - rekao je, i tako je bilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon godinu dana od Afrike, Shakira je objavila vijest da je trudna s njihovim prvim djetetom, a par danas ima dva sina, Milana (9) i Sashu (7). 

Iako njihova ljubav traje već 12 godina, par se nikad nije vjenčao. 2017. Shakira je doživjela tešku ozljedu glasnica, zbog čega je prolazila kroz jednog od najtežih razdoblja u životu, koje se odrazilo na njezinu vezu.

- Gerard mi je rekao da ne želi budućnost s ogorčenom ženom, da svi stvaraju glazbu vani dok sam ja zatvorena u kući s djecom - ispričala je pjevačica u jednom od intervjua, no istaknula je da joj je suprug bio podrška. Nakon što se oporavila, vratila se glazbenoj karijeri, a njihova je ljubav ponovno ojačala. 

BIZARNA NEZGODA Shakiru u Barceloni napale divlje svinje: Sve su mi uništile!

- Ne želim da me Gerard vidi kao svoju ženu, već kao svoju djevojku. To je kao dašak zabranjenog voća, radije ga držim pažljivim i da misli kako je sve moguće ovisno o njegovom ponašanju - objasnila je pjevačica. 

Shakira i Gerard slave rođendan danas, na isti dan, ali 10 godina razlike, koje im nikad nisu ometale vezu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.02.2022.

    lijep par

  • 🔥 02.02.2022.

    Dok je ona whenever wherever mali pique je isao u osmi razred...

Komentiraj...
Vidi sve komentare