Show

Komentari 10

Shakiru u Barceloni napale divlje svinje: Sve su mi uništile!

Shakiru u Barceloni napale divlje svinje: Sve su mi uništile!

Popularna pjevačica snimila je video u kojem je rekla da su nju i sina tijekom šetnje u parku napale divlje svinje. Pokazala je torbu i rekla sinu da ne laže nego podrži njenu priču o svinjama

Pjevačica Shakira (44) na Instagramu je podijelila kroz kakve šokove je prošla dok je sa sinom Milanom (8) šetala kroz park u Barceloni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Shakira je rekla kako su ih tijekom šetnje napale divlje svinje te joj ukrale torbu i mobitel koji je bio u njoj. Ipak, uspjela je pronaći i uzeti torbu nazad.

- Pogledajte u kakvom stanju su divlje svinje koje su me napale u parku ostavile moju torbu - rekla je pjevačica u videu koji je snimila.

U videu, koji se više ne može pogledati na njenom Instagramu, vidi se da je crna torba zaprljana blatom i da su neki šavovi rasporeni.

- Odnijele su moju torbu s mojim mobitelom u njoj u šumu. Sve su uništile! - nastavila je Shakira.

Nakon toga se okrenula svojem sinu i zamolila ga da potvrdi to što je ispričala.

- Milane, reci istinu. Reci kako se mama suprotstavila divljoj svinji - rekla je.

Podsjetimo,  Shakira je sinove Milana i Sashu (6) dobila u braku sa španjolskim nogometašem Gerardom Piquéom (34), s kojim je u braku od 2011. godine.

Ovakav napad divljih svinja nije neobičan u Barceloni. Tako je prošle godine barcelonska policija zaprimila više od 1100 poziva vezanih uz divlje svinje. Primijećeno je kako se sve veća količina divljih svinja doseljava u ili u blizinu gradova i hrane se smećem i hranom za ulične životinje.

Najčitaniji članci