To je to što me zanima!

Ljubio se s Katie Holmes pa je ostavio zaručnicu preko poruke

On je varalica i ovo nije priča sa sretnim završetkom. Imali su konkretne planove za vjenčanje, a sad je se 'razvlači' u novinama i mora se seliti, rekla je njezina prijateljica
Vidi originalni članak

Glumica Katie Holmes (41) sve do nedavno nije imala sreće u ljubavi. Prvo joj se 2012. raspao brak s Tomom Cruiseom (58) s kojim ima kćer Suri (14). Zatim je ljubila drugog glumca, Jamieja Foxxa (52), no ni ta veza nije slavno završila.

A onda su je prije nekoliko dana paparazzi 'ulovili' ispred jednog restorana u New Yorku, gdje su ona i chef Emilio Vitolo Jr. (33) izmjenjivali nježnosti. Ipak, sada su 'procurili' prljavi detalji o njemu.

Vitolo, sin vlasnika restorana koji poznate 'face' obožavaju, donedavno je bio zaručen, točnije do trenutka kad su fotografije njega i Holmes izašle u medijima, piše Daily Mail.

Kad je shvatio da će njegova zaručnica Rachel Emmons (24), s kojom je dijelio stan, saznati za aferu, samo joj je poslao SMS da je gotovo.

NE BRINE ZA NEDOSTATKE Holmes pozirala u mini topu pa pokazala strije: 'Zadovoljna si'

- Do objave tih fotografija Rachel nije znala što se događa. On je varalica i ovo nije priča sa sretnim završetkom. Imali su konkretne planove za vjenčanje, a sad je se 'razvlači' u novinama i mora se seliti - rekla je njezina prijateljica te dodala kako je Emmons posvetila život zaručniku s kojim je bila tri i pol godine.

Izvor blizak Katie kaže da je glumica znala za zaručnicu novog dečka, no to je nije spriječilo da počne vezu s njim.

- Svi smo iznenađeni ovom vezom i time koliko je Katie otvorena oko nje - komentirao je izvor.

Holmes, koja je u braku s Cruiseom i u vezi s Foxxom bila tajanstvena, sada se, tvrde bliski prijatelji, ponaša poput zaljubljene tinejdžerice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 14.09.2020.

    Super su par, pa ona nije ni 10 godina starija od njega koji je imao curu od 24 godine.

  • Trump Jong Un 14.09.2020.

    Meni je jako simpa ta Katie, ne znam šta je bilo Tomu, bit će ona sekta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare