To je to što me zanima!

Ljubitelji brzine, trojac iz 'Top Geara' konačno je u Zagrebu

'Top Gear' zvijezde bile su odlično rapoložene te su prije odlaska u hotel pozirale fotografima. U Areni Zagreb u četvrtak za ljubitelje brzine pripremaju pravi spektakl
Vidi originalni članak

Jeremy Clarkson (54), Richard Hammond (45) i James May (51) iz najpoznatijeg automobilističkog showa uživo u utorak su oko 22 sata sletjeli u Zagreb.

'Top Gear' zvijezde bile su odlično rapoložene te su prije odlaska u hotel nasmiješeno pozirale fotografima. Nakon što su pet godina putovali svijetom, konačno su stigli i u Hrvatsku. U Areni Zagreb u četvrtak za sve ljubitelje brzine pripremaju pravi spektakl. Clarkson, Hammond, Maya i misteriozni vozač Stig pokazat će publici razne vratolomije automobilima koji će se zabijati, razbijati i goriti... U posljednjih 12 mjeseci 'Top Gear Live' koji je temeljen na nagrađivanoj TV seriji bio je na svjetskoj turneji po Velikoj Britaniji, Australiji, Južnoj Africi i Rusiji, uz rekordnu brojku od 58 tisuća posjetitelja tijekom posjeta Poljskoj. Britancima je posljedni nastup bio u Mađarskoj, a nakon Zagreba idu u Italiju.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Nerd86 02.07.2014.

    Napokon :D

  • muskarac 02.07.2014.

    ja nemam pojma o autima ali ova emisija mi je TOP i voditelji su legendarni

  • FrancescaKasser 02.07.2014.

    tako mi je zao sto ne mogu ici :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare