To je to što me zanima!

Ljudi i mašine sviraju za vas u Močvari - Black Balls 5. 11.

Arthur Delaval, koji sam za sebe kaže da je one man electro bend, stiže iz Lyona i predstavit će svoju glazbu koja ima miris znoja i prašine, a uz to je melankolična
Vidi originalni članak

Čovjek i mašine? Ljubav između čovjeka i stroja? Povratak u budućnost? Pa jel to moguće? Ovaj utorak smo odlučili dokazati da ljubav ne bira sredstva i medij kako bi nam pokazala svoju punoću. Naravno, glazba je razlog. Spoj tri sjajna glazbenika začinit će ovaj jesenji utorak. Svoju glazbu će puštati dobro znani microslav, u goste Močvari dolazi po prvi put Kimekai, a na kraju večeri će zasvirati gost iz Francuske pod umjetničkim imenom Black Balls.

MICROSLAV - Elektro entuzijast, ljubitelj hrđavih robota i retro futurizma. U stalnoj potrazi za Animom ispod haube sintisajzera, negdje između mikroprocesora i oscilatora. Glazbu stvara mišem još od doba Amige600. Zadnjih godinu dana skuplja dobrovoljne donacije za liječenje od ovisnosti kupovanja analognih krama. Ako spazite kako tegli nešto nalik namještaju i staroj telefonskoj centrali, osmjehnite se. Ovu večer u svom DJ setu predstavlja neke od svojih najvećih uspješnica.

KIMEKAI - Kimekai je projekt iza kojeg stoji Marko Vuković, 21-godišnji producent iz Đakova. Njegov zvuk karakteriziraju fluidni analogni synthevi i vokali s glitchastim ritmom. Za produciranje koristi razne instrumente (gitare, synth, melodika, udaraljke, vokali..) koje snima u kućnoj radinosti i onda ih pretvara u pjesme. Ovom prilikom moći ćete čuti stvari koje bi trebale završiti na novom albumu koji će se zvati "Coral dreams". 

BLACK BALLS - Arthur Delaval, koji sam za sebe kaže da je one man electro bend, stiže iz Lyona i predstavit će svoju glazbu koja ima miris znoja i prašine, a uz to je melankolična i pomalo dražesna. Glazba vođena neobičnom poezijom i nesvakidašnjim performansom završava u kaosu. Arthur sebe nalazi negdje između electra i starog hip-hopa. Nastupa sa svojim mašinama punim ljubavi i publika je pozvana da se pridruži.

Vrata se otvaraju u 21 sat, a početak je u 21.30. Upad je besplatan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare