To je to što me zanima!

Ljudski Ken imao 11 operacija nosa: 'Ostat će ti rupa na licu'

Na zasad posljednju operaciju nosa išao je kako bi bolje disao, a tad su ga liječnici upozorili da bi mogao ostati samo s rupom na licu ukoliko ga nastavi korigirati. Svaki put kad ide na operaciju, riskira život...
Vidi originalni članak

Rodrigo Alves (36), poznatiji pod nadimkom Ljudski Ken, ne ustručava se pričati o kozmetičkim zahvatima kojima se podvrgnuo. Ukupno je potrošio više od pet milijuna kuna na operacije, a imao ih je 72. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, za Daily Mail ispričao je da, nakon što je po 11. put operirao nos kako bi popravio prijašnje operacije, opet je doživio kolaps. 

- Rezultati te operacije bili su vrlo zadovoljavajući na prvu, ali sad razmišljam o novoj operaciji jer nos tone i uplašen sam, da vam budem iskren - ispričao je Rodrigo za strane medije. 

Na zasad posljednju operaciju nosa išao je kako bi bolje disao, a tad su ga liječnici upozorili da bi mogao ostati samo s rupom na licu ukoliko ga nastavi korigirati. Svaki put kad ide na operaciju, riskira život. Čak ga je i voditeljica Barbara D’Urso (62) u showu 'Domenica Live' upitala što se događa s nosom. 

- Urušava se i bojim se da ću morati na još jednu operaciju da to popravim - ispričao je Rodrigo koji je ugradio i balon u želudac kako bi brže smršavio. 

- Imao sam 72 operacije jer sam imao dosta dosta komplikacija i puno toga sam morao popraviti. Prije je to bila želja, sad je potreba. Udebljao sam se 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog stresa što nisam mogao disati. Ja sam čovjek kao i svaki drugi i imam osjećaje. Mogu biti ranjiv, ali sam inače vrlo snažan - zaključio je Rodrigo. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Vjevegrica 10.10.2019.

    možda se približio izgledom Kenu, ali inteligencijom je još jako daleko od Kena

  • Tetka1 09.10.2019.

    dragi Rodrigo ...ako si za to dao pare ... pa bolje da si platio da te neko dobro izmarise, promjenili bi ti licni opis a sigurno bi i ljepse izgledao a ovako .... mila majko mozes komotno plasiti nevaljalu djecu

  • deda_čiča 09.10.2019.

    Taj nikad nebu sprhel kad umre....

Komentiraj...
Vidi sve komentare