Obavijesti

Show

Komentari 77

Ljudski Ken imao 11 operacija nosa: 'Ostat će ti rupa na licu'

Ljudski Ken imao 11 operacija nosa: 'Ostat će ti rupa na licu'
14

Na zasad posljednju operaciju nosa išao je kako bi bolje disao, a tad su ga liječnici upozorili da bi mogao ostati samo s rupom na licu ukoliko ga nastavi korigirati. Svaki put kad ide na operaciju, riskira život...

VIDEO

Rodrigo Alves (36), poznatiji pod nadimkom Ljudski Ken, ne ustručava se pričati o kozmetičkim zahvatima kojima se podvrgnuo. Ukupno je potrošio više od pet milijuna kuna na operacije, a imao ih je 72. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Ipak, za Daily Mail ispričao je da, nakon što je po 11. put operirao nos kako bi popravio prijašnje operacije, opet je doživio kolaps. 

- Rezultati te operacije bili su vrlo zadovoljavajući na prvu, ali sad razmišljam o novoj operaciji jer nos tone i uplašen sam, da vam budem iskren - ispričao je Rodrigo za strane medije. 

Na zasad posljednju operaciju nosa išao je kako bi bolje disao, a tad su ga liječnici upozorili da bi mogao ostati samo s rupom na licu ukoliko ga nastavi korigirati. Svaki put kad ide na operaciju, riskira život. Čak ga je i voditeljica Barbara D’Urso (62) u showu 'Domenica Live' upitala što se događa s nosom. 

- Urušava se i bojim se da ću morati na još jednu operaciju da to popravim - ispričao je Rodrigo koji je ugradio i balon u želudac kako bi brže smršavio. 

Milan, Rodrigo Alves reappears after operation at the chin

- Imao sam 72 operacije jer sam imao dosta dosta komplikacija i puno toga sam morao popraviti. Prije je to bila želja, sad je potreba. Udebljao sam se 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog stresa što nisam mogao disati. Ja sam čovjek kao i svaki drugi i imam osjećaje. Mogu biti ranjiv, ali sam inače vrlo snažan - zaključio je Rodrigo. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin