To je to što me zanima!

Ljudski Ken je postao Barbie: Ugradio izblajhane ekstenzije

Išao je na deset operacija nosa, face lift, implantate u stražnjici, odstranjivanje rebara, presađivanje kose... Međutim, Rodrigo je i dalje uvodi poneke promjene
Vidi originalni članak

Ovisnik o estetskim operacijama Rodrigo Alves (36) na sebi je napravio više od 70 plastičnih operacija te se proslavio kao 'ljudski ken'. U odnosu na prije, danas izgleda neprepoznatljivo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Išao je na deset operacija nosa, face lift, implantate u stražnjici, odstranjivanje rebara, presađivanje kose... Zbog svih korekcija imao je ozbiljnih zdravstvenih problema. Međutim, Rodrigo je i dalje uvodi poneke promjene. Iako je od operacija odustao, poravnali su mu zube, a zadnji novitet su ekstenzije. Sada 'ljudski ken' ima dugu, izblajhanu kosu.

Na društvenim je mrežama objavio fotografije kojima se pohvalio novom frizurom. Dobio je puno komentara na račun toga, kako pozitivnih, tako i negativnih.

SEDAMDESETA OPERACIJA Ljudski Ken želi mačkaste oči: 'Dosta mi je dosadnog izgleda'

'Super izgledaš', 'Zapanjujuće', 'Grozno je', 'Ti si Barbie, a ne Ken' - neki su od komentara.

Od brojnih operacija, najviše je operirao nos, a posljednji je put operirao bradu te priznao kako njegovo tijelo više ne može izdržati te se nada kako mu je to posljednja operacija. 

-  Imao sam 72 operacije jer sam imao dosta dosta komplikacija i puno toga sam morao popraviti. Prije je to bila želja, sad je potreba. Udebljao sam se 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog stresa što nisam mogao disati. Ja sam čovjek kao i svaki drugi i imam osjećaje. Mogu biti ranjiv, ali sam inače vrlo snažan - zaključio je Rodrigo. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Iskrena mala 04.12.2019.

    Mene samo zanima čime se "ovo" bavi da ima toliko novaca za tolike operacije i za toliko slobodnog vremena?

  • vedii888 04.12.2019.

    Na kaj liči.

  • 04.12.2019.

    Ovakve treba smjestiti na poseban planet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare