Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Ljudski Ken je postao Barbie: Ugradio izblajhane ekstenzije

Išao je na deset operacija nosa, face lift, implantate u stražnjici, odstranjivanje rebara, presađivanje kose... Međutim, Rodrigo je i dalje uvodi poneke promjene

Foto: Instagram
26 komentara

Ovisnik o estetskim operacijama Rodrigo Alves (36) na sebi je napravio više od 70 plastičnih operacija te se proslavio kao 'ljudski ken'. U odnosu na prije, danas izgleda neprepoznatljivo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Išao je na deset operacija nosa, face lift, implantate u stražnjici, odstranjivanje rebara, presađivanje kose... Zbog svih korekcija imao je ozbiljnih zdravstvenih problema. Međutim, Rodrigo je i dalje uvodi poneke promjene. Iako je od operacija odustao, poravnali su mu zube, a zadnji novitet su ekstenzije. Sada 'ljudski ken' ima dugu, izblajhanu kosu.

Foto: Instagram

Na društvenim je mrežama objavio fotografije kojima se pohvalio novom frizurom. Dobio je puno komentara na račun toga, kako pozitivnih, tako i negativnih.

SEDAMDESETA OPERACIJA Ljudski Ken želi mačkaste oči: 'Dosta mi je dosadnog izgleda'

'Super izgledaš', 'Zapanjujuće', 'Grozno je', 'Ti si Barbie, a ne Ken' - neki su od komentara.

Foto: Instagram

Od brojnih operacija, najviše je operirao nos, a posljednji je put operirao bradu te priznao kako njegovo tijelo više ne može izdržati te se nada kako mu je to posljednja operacija. 

Foto: Instagram

-  Imao sam 72 operacije jer sam imao dosta dosta komplikacija i puno toga sam morao popraviti. Prije je to bila želja, sad je potreba. Udebljao sam se 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog stresa što nisam mogao disati. Ja sam čovjek kao i svaki drugi i imam osjećaje. Mogu biti ranjiv, ali sam inače vrlo snažan - zaključio je Rodrigo. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message