To je to što me zanima!

Ljudski Ken opet išao pod nož: Sad ne mogu govoriti ni gledati

Rodrigo trenutno ima natečeno lice, a ispod očiju ima modrice. Operacija je trajala četiri sata, a platio ju je 224.000 kuna. Vjeruje kako će nakon toga izgledati kao supermodel
Vidi originalni članak

Brazilac Rodrigo Alves (36), koji se proslavio kao Ljudski Ken, potrošio je približno 4,5 milijuna kuna na plastične operacije kako bi se transformirao u ženu. Međutim, njegovim operacijama nije kraj. Sada je operirao lice, s namjerom kako bi mu ono bilo manje. Na svom Instagram profilu s pratiteljima je podijelio fotografije kojima je pokazao kako izgleda nakon operacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rodrigo trenutno ima natečeno lice, a ispod očiju ima modrice. Operacija je trajala četiri sata, a platio ju je 224.000 kuna Vjeruje kako će nakon toga izgledati kao supermodel, piše Daily Mail.

- Ne mogu trenutno ni baš dobro govoriti jer sam maknuo Adamovu jabučicu pa imam grlobolju. Oči su mi ljubičaste i natečene, ne mogu ništa vidjeti. Ne mogu vidjeti svoje novo lice. Ako želim išta vidjeti moram podići mobitel kako bih nešto pročitao - rekao je Rodrigo.

RODRIGOVA TRANSFORMACIJA Ljudski Ken postao je Barbika: 'Suđeno mi je da budem žena'

Kaže kako je njegov prag boli od jedan do 10 - četiri, kako izgleda grozno, ali je bol mala. Tvrdi da se samo nelagodno osjeća.

- Nadam se da nisam pogriješio. Moje lice će se promijeniti, bit će manje. Imat ću dijamantno lice koje sam uvijek želio - rekao je Alves.

Rodrigo bi volio da ga se oslovljava s 'ona', a najavio je i promjenu spolovila.

- Sad sam pravi ja. Glamurozan, prelijep, ženstven. Godinama sam pokušavao živjeti kao muškarac. Imao sam 'pločice' na trbuhu, mišiće na rukama, ali samo sam lagao sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženstven mozak. Sad mi tijelo odgovara uz um - kaže Rodrigo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 18.02.2020.

    koja bolest, pa sto misli da ce dugo zivjeti nakon toliko operacija, jedan dan ce mu srce samo stati.....pa zar izgled treba biti smisao zivota, uzas jedan

  • _Varešak_ 18.02.2020.

    Svakojakog "cvijeća" ima u božijoj bašti.

  • 18.02.2020.

    Fora mi je sto Rodrigo svoje operacije placa u kunama :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare