To je to što me zanima!

Ljupka Gojić još pokušava vratiti svoju staru liniju

Hrvatska manekenka koja je prije pet mjeseci rodila kći Janu Siennu uspjela je izgubiti gotovo sve kile koje su joj se nakupile tijekom trudnoće
Vidi originalni članak

Ljupka Gojić Mikić (27), manekenka i supruga nogometaša Mihaela Mikića (30), tijekom trudnoće udebljala se 19 kilograma. Pet mjeseci nakon rođenja male Jane Sienne uspjela je skinuti 17 kilograma, ali kaže da mora smršavjeti još dva. Dodaje kako je tijekom trudnoće svaki dan popila po nekoliko litara gustog soka i čokoladnog napitka sa šlagom. Unatoč nedavnom porodu, manekenka je prije nekoliko dana snimila reklamu za kavu te s majkom Željkom Gojić radi na modnoj liniji Jolie Petite. Rekla je i kako joj nedostaje manekenstvo te rituali koje je imala dok je živjela u New Yorku, a to su odlasci na ručkove s manekenkama Helenom Šopar i Tanjom Abičić. Kaže da ju je majčinstvo promijenilo te da nema više ni sekunde slobodnog vremena jer se sve vrti oko djeteta. Janin otac Mihael trenutačno igra za japanski nogometni klub Sanfrecce iz Hirošime, a u Zagreb dolazi na kraće odmore. Manekenka kaže da uskoro s kćeri planira otići u Japan kod supruga gdje će ostati do kraja godine, a u budućnosti planira svoju karijeru nastaviti graditi upravo tamo. Ljupka i Mihael u braku su četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • teaa 29.04.2010.

    a pa s obzirom da se uskoro vraća poslu, logično je da mora vratiti liniju, jbg to je takav posao, a Ljupka nikad nije ni bila premršava ko neke manekenke tako da će joj sigurno agenti kvocati da smršavi.Inače super izgleda, meni je čak sad ljepša.

  • annette 29.04.2010.

    ima dvije kile viška? još uvijek? fuj, svinja masna... ajme, dajte ohladite malo, pa što i ako ima, ima ona lufta i za više. sreća da je ovo vijest dana.

  • karter 29.04.2010.

    Obzirom na par litar čokoladnog napitka svaki dan za vrijeme trudnoće, dobro da nije rodila - crnče! A možda i je, slike nema, a zove se Jana Sienna? Nema u katoličkom kalendaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare