To je to što me zanima!

Loco Dice: Dolazim u Zadar na Hyte festival napraviti spektakl

Svjetska zvijezda elektronske glazbe, Loco Dice, dolazi na Hyte party u Zadar, ne sumnja da će publika u Zadru vidjeti pravi spektakl, jedva čeka ponovno se sastati s prijateljima iz Hrvatske
Vidi originalni članak

Svjetska zvijezda elektronske glazbe, Loco Dice, dolazi na Hyte party u Zadar, 22. i 23.srpnja. Planetarno poznati producent i DJ jedva čeka ponovno se sastati s prijateljima iz Hrvatske i posjetiteljima na plaži Kolovare pripremiti provod za pamćenje. 

-Najdraža uspomena koja me veže uz Hrvatsku je moj prvi dolazak u Dubrovnik. To je bilo baš na početku moju karijere. Sjećam se, pozvali su me na Rave & Cruise party koji je organizirao Partysan Mag i tu je bilo puno mojih kolega DJa i moji stari prijatelji iz Hrvatske. Sjećam se, party je bio u klubu blizu mora. Divno iskustvo u Dubrovniku. Cijela hrvatska obala je prelijepa! Vrijeme, kristalno čisto more, toliko otoka, hrana i ljudi su ono što je zaista čini jedinstvenom. Imam jako puno prijatelja iz Hrvatske.

Loco Dice ne sumnja da će publika u Zadru vidjeti pravi spektakl, posebno zbog toga što je nastupao na nekoliko HYTE partija, od Ibize do New Yorka i Amsterdama. Ovo je prvi put da HYTE dolazi u ovaj dio Europe, u Zadar. 

-Iz mog iskustva, možete očekivati vrhunsku produkciju, odličnu muziku, ljubav, strast i divnu atmosferu. HYTE tim dolazi s iskustvom sa plesnih podija sa raznih strana svijeta, sa željom da naprave savršen party, stvore posebno okruženje za publiku i izvođače. Ono što me uvijek oduševi je spoj profesionalizma, vizije i ljubavi prema glazbi koju ovi partiji imaju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare