Obavijesti

Show

Komentari 0

Loco Dice: Dolazim u Zadar na Hyte festival napraviti spektakl

Loco Dice: Dolazim u Zadar na Hyte festival napraviti spektakl
1

Svjetska zvijezda elektronske glazbe, Loco Dice, dolazi na Hyte party u Zadar, ne sumnja da će publika u Zadru vidjeti pravi spektakl, jedva čeka ponovno se sastati s prijateljima iz Hrvatske

VIDEO

Svjetska zvijezda elektronske glazbe, Loco Dice, dolazi na Hyte party u Zadar, 22. i 23.srpnja. Planetarno poznati producent i DJ jedva čeka ponovno se sastati s prijateljima iz Hrvatske i posjetiteljima na plaži Kolovare pripremiti provod za pamćenje. 

-Najdraža uspomena koja me veže uz Hrvatsku je moj prvi dolazak u Dubrovnik. To je bilo baš na početku moju karijere. Sjećam se, pozvali su me na Rave & Cruise party koji je organizirao Partysan Mag i tu je bilo puno mojih kolega DJa i moji stari prijatelji iz Hrvatske. Sjećam se, party je bio u klubu blizu mora. Divno iskustvo u Dubrovniku. Cijela hrvatska obala je prelijepa! Vrijeme, kristalno čisto more, toliko otoka, hrana i ljudi su ono što je zaista čini jedinstvenom. Imam jako puno prijatelja iz Hrvatske.

Loco Dice ne sumnja da će publika u Zadru vidjeti pravi spektakl, posebno zbog toga što je nastupao na nekoliko HYTE partija, od Ibize do New Yorka i Amsterdama. Ovo je prvi put da HYTE dolazi u ovaj dio Europe, u Zadar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-Iz mog iskustva, možete očekivati vrhunsku produkciju, odličnu muziku, ljubav, strast i divnu atmosferu. HYTE tim dolazi s iskustvom sa plesnih podija sa raznih strana svijeta, sa željom da naprave savršen party, stvore posebno okruženje za publiku i izvođače. Ono što me uvijek oduševi je spoj profesionalizma, vizije i ljubavi prema glazbi koju ovi partiji imaju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac