To je to što me zanima!

'Lojzek, i ja ljubim': Snježanino srce osvojio je student Nikola

Zagorski Putin je Snješku odveo na feštu na koju ih je pozvala Rebecca, s kojom su se družili u showu. Čim je upoznala njezinog prijatelja, Snješka je Alojzu rekla da želi prekinuti
Vidi originalni članak

Snježana Strugar (23), krojačica iz Prigorca kraj Varaždina, s kolegicom s posla živi u unajmljenom stanu u Varaždinu. Ostavila je zaručnika Alojza Kanceljaka (32), kojeg je upoznala u showu 'Ljubav je na selu', jer se na prvi pogled zaljubila u Nikolu Lamzu (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagorski Putin je Snješku odveo na feštu na koju ih je pozvala Rebecca Schaver, s kojom su se družili u showu. Čim je upoznala Rebeccina prijatelja, Snješka je Alojzu rekla da želi prekinuti ljubavnu vezu.

Nakon 'Putina' ljubi studenta

- Razišli smo se u miru i na vrijeme. On je prekrasan čovjek i nije me osuđivao zbog nove ljubavi. Bila sam prema njemu iskrena i mislim da mi se to isplatilo jer smo ostali bliski prijatelji - rekla je Snješka.

S Nikolom je u ljubavnoj vezi dulje od mjesec dana. Posjećuje ga u Zagrebu jer ondje studira, no Nikola džentlmenski češće dolazi u Varaždin k njoj. Nikolu je već upoznala sa svojim prijateljima.

- Od savršenog muškarca očekujem da je normalan, vrijedan i pošten te da ima moderne poglede na život. Nadam se da sam upravo to pronašla u Nikoli i da će naša veza uskoro postati ozbiljna - rekla je Snježana. Krojačicu podržavaju kolege s posla te su joj savjetovali da uživa u novoj romansi. Snješka je Nikolu već povela na proslavu rođendana najbolje prijateljice u varaždinskom kafiću. Ondje su se osamili i izmjenjivali nježnosti na plesnom podiju.

'Žrtvovala sam se za pravu ljubav'

- Pohvalila nam se da s Nikolom ima zajedničke interese. Oboje su tražili stabilnu vezu bez ljubomornih ispada. Važno im je da si vjeruju i poštuju osobine po kojima se razlikuju - objasnila je Snješkina prijateljica. Par još ne razmišlja o zajedničkom životu jer Nikola zbog studija mora biti u Zagrebu. Snješka je zadovoljna svojim radnim mjestom u tvornici, ali bi se, kaže, zbog Nikole preselila na kraj svijeta, a ne samo promijenila posao.

- Mnogi su mi savjetovali da pronađem svoju sreću bez obzira na cijenu. Ponekad u životu nije lako ispravno postupiti, pogotovo kad je ljubav u pitanju, jer uglavnom netko bude povrijeđen. No konačno sam sretna i zadovoljna svojim životom - rekla je Snješka. 

 

Njezin bivši zaručnik Alojz Kanceljak u vezi je s Monikom Peček (18) iz Budinščine. Zagorski Putin novu djevojku još nije zaprosio, a njegovi roditelji odlično su je prihvatili. Najvećeg zavodnika showa sad opsjedaju djevojke, no njegovoj odabranici to ne smeta.

- Pomirila sam se s tim da je on javna osoba - kaže Monika.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 240

  • frajer2 09.12.2016.

    Kak mu se ne gadi ljubit nju nakon lojzeka FUJ

  • Eva B. 08.12.2016.

    Ehhhhh a reka bi da je malo sramezljiva povucena a ova juhhhh daleko od toga sve drma sve trese hahahahaha a ono recu judi iz mire tri vraga vire hahahahahaha

  • pješčani sat 07.12.2016.

    Snješka uživaj,ko ti kaj more!Od srca ti želim sreću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare