To je to što me zanima!

Lokasova cura u 'Nestalima' pjevala s novcem u grudnjaku

Scenarist Joško Lokas za film je angažirao i svoju 20 godina mlađu djevojku Jelenu Katarinu Kapu, nekadašnju Miss turizma. Jelena je u posljednjoj, četvrtoj epizodi glumila jednu od pjevačica
Vidi originalni članak

Na HRT-u se ovog ponedjeljka emitirala posljednja epizoda serije 'Nestali', za koju većina gledatelja kaže da je bila pravo osvježenje nakon Vrdoljakovog 'Generala'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Istina, bilo je mana, dijalog je nekada toliko tih i nerazumljiv, da se pitam jesu li uopće nositi mikrofone i slično... Ali definitivno je napredak. Primjerice, glazba, dobri glumci, atmosfera... Čestitke Lokasu i ekipi - pisali su i ovog ponedjeljka tviteraši. 

Neki su čak seriju proglasili 'najboljom ikad'.

- Pri kraju su me suze pekle u očima. Nervoza i Gradski koliko su bili poput psa i mačke, toliko su se i bodrili. Oduševljena sam. Mislim... Svaka čast ekipi na najboljoj seriji koju sam ikad vidjela - napisala je gledateljica.

- Ovi 'Nestali' na HRT-u su toliko napeti da ne mogu ni 'tvitati' u miru - glasio je jedan komentar. 

Scenarist Joško Lokas (48) za film je angažirao i svoju djevojku Jelenu Katarinu Kapu (27), nekadašnju Miss turizma. Jelena je u posljednjoj, četvrtoj epizodi glumila jednu od pjevačica. 

LOKAS O POSLU I PRIVATNOM ŽIVOTU 'U kvizove sam se zaljubio još u školi, a u Potjeri smo zaključili da ne smijem kopirati Tarika'

-  U nekoliko navrata tijekom priprema za seriju, Jelena i ja smo se zezali kako te pjevačice moraju izgledati i kako se moraju ponašati. Toliko smo o tome pričali i uvježbavali da smo naprosto uvidjeli kako bi to upravo ona mogla napraviti. Jelena je okupila ekipu i u suradnji s pjevačem Aleksandrom Olujićem i glazbenikom Tomom Žaperom napravila dvije originalne pjesme za tu posljednju epizodu - ispričao je Lokas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 26.02.2020.

    I inače u životu ona voli kad joj se stavi lova među sise

  • 26.02.2020.

    Joško , serija ti je jeftina i naivna i i ta tvoja cura

  • 12 Majmuna 25.02.2020.

    Zašto naši rade tako loše filmove i serije? Bosanci sa "Ničijom zemljom" su kilometrima ispred nas. Srbi su bolji i od Bosanaca. Naša kinematografija je jedna velika tuga i jad. Dijalozi su loši, gluma još gora. Sve je nekako neuvjerljivo, dosadno i bez ikakvog smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare