To je to što me zanima!

Lola Balašević prisjetila se oca i izmamila suze: 'Dijelila bih ga vani sa svima, ali to je moj tata'

Najstarija kći Đorđe Balaševića često na svom Instagram profilu objavljuje videozapise i fotografije vezane uz oca, koji je u veljači ove godine preminuo
Vidi originalni članak

Jovana Lola Balašević (40), najstarija kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, otvorila je dušu i emotivno pričala o ocu, obitelji, sestri za jedan srpski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prisjećajući se svih uspomena, intenzivno proteklih sedam mjeseci, i dalje ne mogu nadrasti svoje čiste, djetinje osjećaje o kojima sam u jednom intervjuu, kao devetogodišnja djevojčica, na pitanje novinara kako doživljavam svog tatu, odgovorila: 'Najviše volim tatu kao tatu, jer kad bismo izašli iz kuće osjećala bih da ga dijelim sa svim onim ljudima, prolaznicima koji bi mu prilazili!'- ispričala je Jovana za Noizz.rs.

Pričala je i o odnosu sa sestrom Jelenom Balašević.

U OPJEVANOJ ULICI Olivera Balašević pokazala je unutrašnjost kuće koju je desetljećima dijelila s Đorđom

- Moja Jelena, samo za prijatelje - Beba! Ona je velika podrška i čuvar svega vrijednog i kreativnog u našoj obitelji i kao takva me zaista razveseli kad najavi neki svoj projekt, pa čak i kad me kritizira zbog moje pretjerane sumnjičavosti u poslu. Zato ne bih ni mogla drugačije zamisliti svoj rad a da nisam dala najbolje od sebe, potajno se nadajući da sam je zadivila - priznala je.

Lola često na svom Instagram profilu objavljuje videozapise i fotografije vezane uz oca, koji je u veljači ove godine iznenada preminuo.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Pravila....Igre 04.10.2021.

    Za Lolu ne znam kakva je jer je uvijek bila po strani, ali Jelena je ona koja je oca nagovorila da primi cijepivo od kojeg je umro, Jelena je ona koja je sa Youtube-a maknula više od 200 prekrasnih video spotova našeg Đoleta, i ne dozvoljava da ih nove generacije vide, a stare se prisjete. Jelena je....

  • šimešime 04.10.2021.

    Đole, Arsen pa dugo nitko...

  • Realno1985 04.10.2021.

    Đole je bio vrhunski pjesnik i vrhunski čovjek. Bio je protiv rata, to ljudi ne znaju ili zaboravljaju. Deklarirao se kao Jugoslaven, to je bilo njegovo pravo, ali nikad nije podržao agresiju, čak je bio u nemilosti vladajućih radi toga. Volio je Hrvatsku čemu svjedoče i njegove pjesme, zato bi bilo lijepo malo poštovanja prema ovoj veličini od čovjeka koji je bio legenda rame uz rame našem velikom Oliveru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare