To je to što me zanima!

Longoria je sina nakon Kariba povela na festival u Cannesu...

Drugog dana festivala Eva je odjenula žuti kombinezon u kojem se i fotografirala sa Santiagom na plaži. Ovo nije prvi put da dječak s majkom putuje svijetom. Prošlog mjeseca povela ga je na odmor na Karibe
Vidi originalni članak

Američka glumica Eva Longoria (44), najpoznatija po seriji 'Kućanice', svake godine dolazi na Filmski festival u Cannesu, a ovoga puta pridružio joj se sin Santiago Enrique. Osim što je na festivalu pozirala brojnim fotografima, družila se sa sinom na plaži. 

Santiaga je rodila u lipnju prošle godine, a tijekom trudnoće udebljala se 15 kilograma. Međutim, liniju je ponovno dotjerala i u rozoj haljini prošetala crvenim tepihom u Cannesu. 

Eva je 'ukrala trenutak' Angelini Jolie (43) pa je umjesto nje izbacila nogu prilikom poziranja. 

Drugog dana festivala Eva je odjenula žuti kombinezon u kojem se i fotografirala sa Santiagom na plaži. Ovo nije prvi put da dječak s majkom putuje svijetom. Prošlog mjeseca povela ga je na odmor na Karibe. 

- Više se ne sjećam kakav mi je život bio prije nego mi je Santiago ušao u život. Svaki dan je blagoslov koji cijenim svim svojim srcem - napisala je glumica na društvenim mrežama za Majčin dan. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.05.2019.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare