To je to što me zanima!

Longoria u suzama: Bio je moja beba prije ove u mom trbuhu...

Svatko tko je mene poznavao, znao je i Jinxyja. Mnogima će nedostajati, istaknula je glumica. Longoria 'broji dane' do rođenja svog prvog djeteta, sina kojeg očekuje s s mužem Joseom Antonijem Bastonom
Vidi originalni članak

Trenutak od kojeg sam strepila bio je sinoć. Jinxy je uginuo u mojim rukama kod veterinara, napisala je utučena glumica Eva Longoria (43) na društvenoj mreži. Longoria je otkrila prijateljima i obožavateljima da je uginuo njezin pas nakon što je imao srčani udar te se nije mogao od njega oporaviti. 

- Bio je star 15 godina što je 96 psećih godina i to mi je vrijeme ispunio s puno ljubavi i smijeha. Bio je moja beba prije ove u mom trbuhu koja će uskoro stići - istaknula je glumica. Dodala je kako je jako tužna, no sada barem zna da njezin pas neće više patiti. 

BUDUĆA MAMA Broji sitno: Eva Longoria je pozirala u rublju prije poroda

- Svatko tko je mene poznavao, znao je i Jinxyja. Mnogima će nedostajati. Volim te, Jinxy - napisala je Longoria u dirljivoj objavi. Također je objavila fotografiju s uginulim psom na kojoj ga drži u naručju. Glumica 'broji dane' do rođenja svog prvog djeteta, sina kojeg očekuje s mužem Joseom Antonijem Bastonom (50), vlasnikom Televisije koja je najveća medijska kompanija u Latinskoj Americi.

- O moj Bože, osjećam se užasno. Moram piškiti upravo sada, a maloprije sam piškila. Umorna sam i sve me boli. Ne mogu obaviti niti jednu stvar u danu. Iscrpljena sam - rekla je nedavno Longoria u emisiji 'Conan' koju vodi Conan O'Brien (55). Dodala je kako se njezina beba u trbuhu stalno rita. 

OSTVARILA SNOVE Trudna Longoria je u suzama: Dobila je holivudsku zvijezdu

- Pleše flamenco na mom mjehuru. Neprestano se miče okolo - istaknula je glumica. Kaže da je u trudnoći prestala jesti piletinu te piti kavu i vino. 

EVA LONGORIA: 'Sretna sam što ću roditi sina, svijet treba dobrih muškaraca'

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Čavoglavi Hrvat 16.06.2018.

    Za jednim places, a drugo jedes. Oboje su necije bebe.

  • 16.06.2018.

    umiljati, vjerni, iskreni, osjećajni prijatelji, koji kad uginu jako fale:((

  • tallija 16.06.2018.

    kako ti se ljubimac zavuce pod kozu to nije normalno i to znaju samo oni koji ga imaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare