To je to što me zanima!

Lopez o Daddyju: Između nas postoji još toliko puno ljubavi

Puno sam naučila od njega. Dao mi je mnogo savjeta. Između nas i dalje postoji međusobno poštovanje, divljenje i ljubav, uzvratila je Lopez reperu na komplimente
Vidi originalni članak

U nedavnom intervjuu reper je pohvalio svoju bivšu djevojku i obasuo ju komplimentima. Puff Daddy (44) izjavio je da je stražnjica Jennifer Lopez (45) umjetničko djelo te da će zasigurno ući u povijest. Pjevačica nije ostala imuna na lijepe riječi glazbenika s kojim je bila u vezi. 

- Zajedno smo provodili svaki dan, tri godine našeg zajedničkog života. Koliko god je on ponosan na mene, toliko sam i ja ponosna na sve ono što je on postigao. Puno sam naučila od njega. Dao mi je puno savjeta. Sviđa mi se što me toliko podržava i nakon 15 godina od našeg prekida. Između nas i dalje postoji međusobno poštovanje, divljenje i ljubav - zaključila je pjevačica. 

Jennifer se nije mogla ne nasmijati kad joj je voditeljica pokazala komentare Puff Daddyja na njezin rad. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PopCorn 03.10.2014.

    sve stoji, ali ljubav??! malo je ipak pretjerala, sve mi se čini. ona kao da bi se ponovno vratila u te godine kad je bila s njim, nekako o tome priča s previše sjete, hm,...

  • Ra 03.10.2014.

    Nije mi jasno zašto je umjetničko ime promijenio u p.diddy,malo tetkasto zvuči,ali je svejedno kralj.Ne vidim ništa sporno,u njihovom međusobnom hvaljenu.Ako ništa drugo lijepo je za promjenu pročitati,da ne pljuju jedno po drugome.

  • anane 02.10.2014.

    vidi se da je ova izjava proizasla od jedne razumne i pametne zene;-),kao sta je i melanie021st napisala,slazem se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare