To je to što me zanima!

Lopez opet pozirala u badiću: 'Želim i ja tako izgledati s 50'

Volim ljeto, napisala je u opis fotke na kojoj leži u jednodijelnom kupaćem kostimu, a 'pozadinu' je stavila u prvi plan. Komentara fanova nije nedostajalo
Vidi originalni članak

Iako je nedavno proslavila 50. rođendan, pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) ne prestaje dobivati komplimente na račun izgleda. Fanove na Instagramu redovito oduševljava atraktivnim fotografijama, a sada ih je 'počastila' novom objavom.

- Volim ljeto - napisala je u opis fotke na kojoj pozira u jednodijelnom crvenom badiću, a 'pozadinu' je stavila u prvi plan.

Objava je u kratkom roku prikupila gotovo dva milijuna lajkova, a 'zasuli' su je komentari brojnih pratitelja.

'Savršenstvo', 'Izgledaš predivno', 'Ne vidim da imaš 50, želim i ja tako izgledati u tim godinama', pisali su oduševljeni obožavatelji.

I zaista, teško je povjerovati da je Jennifer nedavno napunila 50. Ona je i poslovna žena, poduzetnica, modna dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Zarađuje 263 milijuna kuna na godinu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 2,6 milijardi kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin zaručnik Alex Rodriguez (43), nekadašnja zvijezda bejzbola, nedavno je na Instagramu objavio fotografiju pjevačice na kojoj pozira u bijelom badiću, a prvo što su obožavatelji primijetili je isklesan trbuh.

- Dušo, znam da 'ubijaš' u Rusiji i da ti je ostao još samo jedan koncert. Nedostaješ mi, jedva čekam da te vidim kod kuće - stoji u opisu fotografije. 

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 93

  • _Varešak_ 20.08.2019.

    I ja nešto želim.

  • japanokinez 20.08.2019.

    Ima filtera od Đemsa, Dajca, Fapa, Volva, Skanije, Mercedesa, Ivaka, Dafa i Mana. Ove druge nema jer bi joj bilo tu mač.

  • Biser_2 20.08.2019.

    Lova cini cuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare