To je to što me zanima!

Lopez: Ovisna sam o ljubavi i najviše se bojim ostati sama

Dok nisam bila u vezi, osnovna misija bila mi je da nađem dečka. Samo sam tako mogla preboljeti gubitak muškarca, ispričala je latino diva u intervjuu za Self
Vidi originalni članak

U editorijalu za časopis Self koji na kioske dolazi u siječnju 2015., Jennifer Lopez (45) pokazala je liniju na kojoj bi joj svaka žena mogla zavidjeti. Uz to, latino diva je u intervjuu priznala da je ovisna o ljubavi i da se više od svega boji samoće.

- Dugo mi je trebalo da naučim voljeti samu sebe. Kad god nisam bila u vezi, osnovna misija bila mi je da nađem dečka kako ne bih bila sama. Samo sam tako mogla preboljeti gubitak muškarca - ispričala je Lopez. 

Pjevačica kaže da nijedan prekid veze nije pokušala zaboraviti uz alkohol i tulumarenje, njen porok su, priznaje, uvijek bili drugi, novi muškarci. U braku je bila tri puta, a zadnji s kojim je bila u vezi je mlađahni plesač Casper Smart (27). 

Sad si je konačno priznala da se boji biti sama i uistinu je sretna iako je sama. 

- Priče kako su veze starijih žena s mlađim muškarcima osuđene na propast jako me živciraju. To je tako zastarjelo mišljenje i podrazumijeva potpuno krivi pogled na život. Žene su poželjnije kad su zrelije i nema razloga zašto ne bi bile s mlađim muškarcima - kaže Jennifer te dodaje da muškarci stoljećima preferiraju mlađe žene te da isto tako žene mogu preferirati mlađe muškarce. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • etica 18.12.2014.

    a boze te sve zvijezde tako pametne i prosvjetljene.

  • CUKRENA. 17.12.2014.

    Dok može.. a može, zašto ne. Zašto bi samo muškarci imali tu privilegiju da biraju mlađe.:))

  • kung fu panda 17.12.2014.

    to smo i mi shvatili

Komentiraj...
Vidi sve komentare