To je to što me zanima!

Lopez tužili zbog fotografije: Traže odštetu od milijun kuna

Prema dokumentima koje je prikupio portal E!News, njujorški fotograf Steve Sands tužio je pjevačicu i njezinu tvrtku Nuyorican Productions zbog autorskih prava...
Vidi originalni članak

Za pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez (50), ni nakon odgode vjenčanja zbog pandemije, ne staju nevolje. Sad je, pak, naišla na sudske probleme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema dokumentima koje je prikupio portal E!News, njujorški fotograf Steve Sands tužio je pjevačicu i njezinu tvrtku Nuyorican Productions zbog autorskih prava. Traži odštetu od 150.000 dolara, odnosno nešto više od milijuna kuna.

Jennifer je navodno bez dopuštenja objavila fotografiju koju je snimio Sands, kako bi promovirala sebe i brend na Instagramu. Fotografija datira iz lipnja 2017. godine, a prikupila je više od 600.000 lajkova. 

- Tuženik nije tražio dozvolu tužitelja da fotografiju stavi na svoju stranicu niti je imao suglasnost za objavljivanje fotografije - navodi se u tužbi. Jennifer će morati podmiriti i troškove suđenja.

Pjevačica se još nije oglasila povodom incidenta, a fotografija je i dalje na njezinom profilu.

Ovo joj nije prvi put da nailazi na probleme zbog fotografija. Na Instagram priči objavila je fotografiju sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44), koja je pripadala Splash Newsu. I tad je odšteta bila milijun kuna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Selo_malo 21.04.2020.

    Molim objavu njezinog uplatnog raluna, da joj doniramo pomoć!

  • Koalicijski Partner 21.04.2020.

    Objaviš sebe na fotografiji i još moraš platit hahaha

  • Frančeska 21.04.2020.

    Umisto da joj zahvali što ju je uopće objavila..hjao željan promocije

Komentiraj...
Vidi sve komentare