To je to što me zanima!

Lorena: Ja sam antiplaner bez velikih vizija u životu

Voditeljica Lorena Nosić za sebe kaže kako je romantična, a smatra da neće biti nesretna u životu ako se ne uda. Loreni je bitnija ljubav
Vidi originalni članak

Lorena Nosić (31) ne smatra brak važnim, a bitnije joj je međusobno poštivanje i ljubav. Voditeljica je već dvije godine u vezi s Markom Đurkovićem, prenosi Story. Priča da su se upoznali spontano, kaže, našli su se i smatra da čim upoznaš neke ljude znaš da su pravi. Ne planira ništa u životu pa tako ni brak. Želi samo ostati sretna u ljubavi, s prijateljima i u poslu koji radi i u kojem kako kaže uživa. Lorena priznaje da je romantična i voli sitnice koje život znače. Loreni smatra kako je za uspješnu vezu najbitnije da se par međusobno poštuje, da ne lažu i ne varaju jadan drugoga. Voditeljica priča kako obožava djecu i voljela bi ih imati jednog dana, ali se smatra 'antiplanerom' koji uživa u svakom danu bez velikih vizija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skolic3 16.09.2009.

    Zgodna cura ali fascinantno je kak nema pojma o kuhanju s 31 godinom.Vodi onu \"večeru za 5\" i stalno se nečemu isčuđava i pita najgluplja pitanja koje čak i mi muški znamo.

  • lalaxy 16.09.2009.

    ok cura, ne preserava se

  • black_girl 16.09.2009.

    najsimpatičnija voditeljica na televiziji

Komentiraj...
Vidi sve komentare