To je to što me zanima!

Loto djevojka Suzana Mančić (56) sad ima dva umjetna kuka

NASLJEDNA BOLEST U samo godinu dana srpska voditeljica i glumica Suzana Mančić morala je na dvije operacije. Ima koksartrozu, bolest perifernih zglobova
Vidi originalni članak

Suzana Mančić (56) prije tjedan dana je pala i odvezli su je na hitnu ugradnju umjetnoga kuka. Operirali su je tri sata, a u bolnici će se oporavljati još deset dana.

- Stvarno mi je loše. Nije mi do posjeta, a ni do društva. Gorim od temperature, jučer sam primila terapiju i spavala dugo poslije toga. Čeka me jako dug oporavak - rekla je najpoznatija jugoslavenska loto djevojka. Ispričala je kako ima koksartrozu, nasljednu degenerativnu bolest perifernih zglobova, koju je imala i njena majka.

- Kod te bolesti je neminovno da vam operiraju oba kuka prije 60. godine. Znala sam što me čeka - rekla je Mančić.

 Lani su joj ugradili prvi umjetni kuk, isto nakon pada.

- Drugi pad samo je ubrzao stvari. Operacija je bila jako teška i dugo je trajala. Izgubila sam dosta krvi - rekla je voditeljica i glumica dodavši kako je pala usred noći kad je ustala po čašu vode. U bolnici u Banjici redovito je posjećuju kćeri Natalija (19) i Teodora (16). Unatoč strahu i jakim bolovima kostiju, koje opisuje kao najgore na svijetu, Suzana ne gubi smisao za humor.

- Sad sam i ja čelična lady, s dva metalna kuka - kaže.

 Iz bolnice je srpskim medijima poslala recept za škampe na buzaru pohvalivši se kako je tim jelom nedavno zavela mladića. 

Neprepoznatljiva je: Suzana Mančić bez šminke i štiklica

Idi na 24sata

Komentari 23

  • chelseaMG 21.09.2013.

    izgleda da ju je dobro protreso ovaj sa privatne snimke.

  • zlatko 21.09.2013.

    od posla otišli kukovi

  • F***** Noob 21.09.2013.

    Baš sam pogledao njezin porn uradak :))) sve su iste ! Papaju se samo za novac... takve su i ove naše loto djevojke

Komentiraj...
Vidi sve komentare