To je to što me zanima!

Louis opet ukrao svu pažnju: U kraljevskoj loži radio urnebesne grimase, a Kate ga smirivala...

Nakon što je ovih dana ukrao pažnju na balkonu Buckinghamske palače tijekom proslave kraljičinog jubileja, najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton jedva je dočekao da i ova proslava završi
Vidi originalni članak

Princ Louis (4) oduševio je internet svojim smiješnim grimasama na balkonu Buckinghamske palače u četvrtak, a sada su ga opet snimili dok je izmjenjivao niz urnebesnih izraza lica gledajući povorku u čast kraljice, koja mu je sudeći prema fotografijama, bila pomalo nezanimljiva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, princ je u nedjelju sjedio u kraljevskoj loži kako bi zajedno s mamom Kate Middleton (40) i princezom Charlotte (7) prisustvovao povorci zadnjeg dana proslave platinastog jubileja kraljice. Uz njih su bili princ George (8) i princ William (39).

Louis je jednostavno odbijao sjediti mirno. Cijelo vrijeme je pokazivao prstom i gestikulirao, neprestano postavljajući pitanja svojoj majci. Beljio se, zijevao, mrštio pa na kraju i prekrio lice rukama nakon što se naizgled zasitio parade.

U jednom trenutku, Mike Tindall, koji je sjedio iza Louisa, napravio je šaljivu gestu 'Gledam te' mladom princu nakon što je stavio prste u uši.

OGLASILI SE NA TWITTERU Članovi kraljevske obitelji su čestitali prvi rođendan Lilibet, kćeri princa Harryja i Meghan

Louis se zatim umorio od vlastitih ludorija pa odlučio neko vrijeme mirno sjediti u krilu djeda, princa Charlesa (73).

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 06.06.2022.

    Danas je tesko djecu za bilo sta zainteresirati. Siti su svega.

  • SamirDamir 06.06.2022.

    najveći smijeh na svijetu je ta velika britanija, daju 50% poreza kraljici čiji članovi žive od poreza a ništ ne rade niti imaju kakvu funkciju

  • Tost sa sirom i šunkom 06.06.2022.

    baš je sladak

Komentiraj...
Vidi sve komentare