To je to što me zanima!

Lovac Mladen kiksao na pitanju iz osnovne škole i sve iznenadio

Natjecatelji su otišli doma praznih ruku iako im se smiješila vrlo lijepa zarada koju su donijeli do završne potjere. Vukorepa nije znao naizgled vrlo lako pitanje o Hrvatskoj, no znanje je pokazao u ostatku pitanja i stigao ekipu
Vidi originalni članak

U posljednjoj 'Potjeri' svoju sreću su okušali natjecatelji Lara, Domagoj, Hrvoje i Tomi. Do završne potjere trojac je nastavio bez Lane i uspjeli su prikupiti 129 tisuća kuna koje su ipak izgubili u završnoj potjeri protiv lovca Mladena Vukorepe.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je to bila dobra večer za lovca, ipak je pogriješio odgovorima na dva pitanja. Prvo pitanje koje mu je zadalo probleme glasilo je: 'Kojem stoljeću pripada kultura i umjetnost talijanskog cinquecenta?'

Lovac je rekao da pripada renesansi, ali tražilo se točno stoljeće za koje ni natjecatelji nisu ponudili točan odgovor. Natjecatelji su se odlučili za 14., a točan odgovor je bio 16. stoljeće.

BIO JE ZVIJEZDA OSAMDESETIH Krešo i natjecatelji podbacili su na pitanju o jugoslavenskom glumcu, jeste li znali odgovor?

Od cijele večeri ovo je pitanje koje je iznenadilo gledatelje showa jer Mladen nije znao odgovor na poprilično jednostavno pitanje o Hrvatskoj i županijama, koje djeca uče na geografiji u šestom razredu osnovne škole, a pitanje je glasilo: 'U kojoj su županiji Kloštar Ivanić i Ivanić Grad?'

Mladen se u brzini odlučio za Bjelovarsko-bilogorsku županiju i time dao krivi odgovor, dok su natjecatelji rekli da se radi o Zagrebačkoj županiji i dali točan odgovor.

Međutim, iako je doživio taj pad na naizgled laganom pitanju, lovac je završnu potjeru okončao pola minute prije isteka vremena, pokazao svoje veliko i neupitno znanje te na kraju poručio natjecateljima.

- Želim vam da u sljedećem nastupu napravite onaj bolji dio večerašnjeg nastupa, to će biti dovoljno – rekao je Mladen Vukorepa.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CobaltTheSharp 15.02.2022.

    Ja mislim da je odgovor pod D.

  • moj.zli.brat.blizanac 15.02.2022.

    Pitanje iz osnovne škole??? Mladen, a tako ni ja u tu osnovnu školu nismo išli. Ne čudim se da nije znao odgovor na pitanje o  "novokomponiranim" županijama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare