Show

Komentari 4

Krešo i natjecatelji podbacili su na pitanju o jugoslavenskom glumcu, jeste li znali odgovor?

Krešo i natjecatelji podbacili su na pitanju o jugoslavenskom glumcu, jeste li znali odgovor?

Iako je zaredao nekoliko netočnih odgovora, Krešo je 20 sekundi prije samog kraja stigao natjecatelje i 'uzeo' im 35 tisuća kuna koje su donijeli u završnu potjeru

Ive, Marijan, Emil i Renato natjecali su se u jučerašnjoj epizodi kviza 'Potjera' protiv Krešimira Sučevića Međerala. Iako su bili 12 koraka u prednosti, Marijan i Emil se nisu uspjeli 'obraniti' od Kreše koji ih je ulovio u posljednjih 20 sekundi. Kući su tako otišli praznih ruku, bez 35 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već na samom početku Krešo nije znao odgovoriti na pitanje koje je glasilo: 'Predstava iz 1997. u kazalištu Gavella zvala se 'Ajde glumac nešto...' kakvo?' Ovo pitanje nisu znali ni natjecatelji, a točan odgovor bio je 'nešto smiješno'.

No, problem je Kreši stvorilo i četvrto pitanje koje je glasilo: 'Iz koje su pjesme Ambasadora stihovi 'nešto ću ti reći ako nisi ljut, i sigurno ću doći ovaj put?'. Natjecatelji nisu iskoristili priliku da lovca vrate korak unazad. Točan odgovor bio je 'Dođi u pet do pet'.

Krešo i natjecatelji zapeli su i na šestom pitanju koje je glasilo: 'Godina prođe, dan nikad, koji je nekad popularni glumac autor te knjige?' Točan odgovor bio je Žarko Laušević, jugoslavenski glumac koji je bio popularan 80-ih godina. Glumio je u filmu Oficir s ružom, a nekoliko godina kasnije i napisao biografiju o ubojstvima.

Iako je zaredao nekoliko netočnih odgovora, Krešo je 20 sekundi prije samog kraja stigao natjecatelje i 'uzeo' im 35 tisuća kuna.

- Kad je krenuo set pitanja, mislio sam si ovo je više za Mladena, malo su starija pitanja. Žarko Laušević, on je već malo starija generacija. Dečki su imali šanse, ali pitanja su stvarno bila... Nisu bila tako laka - izjavio je Krešo nakon pobjede nad natjecateljima.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci