To je to što me zanima!

Lovato je uvrijedila plus size Ashley: 'Prizor je uznemirujuć'

Plus size manekenka privukla je pažnju svih fotografa. Na tepihu se pojavila u tamno crvenu lateks haljinu s dubokim izrezom i čipatskim detaljima te ubrzo prikupila više od 700 tisuća lajkova.
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki, Ashley Graham (31), uskoro će prvi put postati mama te se 'pohvalila' trudničkim trbuščićem koji ju je sprječava da odlazi na poslovna događanja. Naime, manekenka je otišla na crveni tepih dodjele nagrada 'Fashion Media Awards' u New Yorku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Privukla je pažnju svih fotografa. Na tepihu se pojavila u tamno crvenu lateks haljinu s dubokim izrezom i čipkastim detaljima te ubrzo prikupila više od 700 tisuća lajkova. 

ASHLEY GRAHAM Plus size manekenka pozirala gola: 'Svaka čast na hrabrosti'

- 'Pitam se samo kako se uspjela uvući u ovu haljinu',  'Nova lateks linija za trudnice? Sviđa mi se to', 'Dakle ti si trudna i nosiš ovakvu haljinu i ovakve štikle? Impresivno' - bili su samo neki od komentara. Bilo je i komentara slavnih, pa joj je pjevačica Demi Lovato (27) napisala da je prizor - uznemirujuć.

Nedavno je pozirala u badiću dok se sunčala u New Yorku, a fotografija je skupila više od milijun lajkova. Njezini obožavatelji nisu se ustručavali komentirati fotografiju, govoreći joj kako je trudnički trbuh dobro stoji.

Ashley je sredinom kolovoza podijelila sretnu vijest i to na devetu godišnjicu braka sa suprugom Justinom Ervinom (30).

Graham ponosno objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Dok jedni smatraju kako Graham izgleda odlično u ljetnom izdanju, drugi se protive tome i govore kako višak kilograma nikako nije zdrav za tijelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ćiribu_ćiriba 09.09.2019.

    i ova naša plus size je trudna

  • 09.09.2019.

    Niti jedna trudnica ne izgleda zastrasujzce, meni....samo mi je draze vidjeti zenu, trudnu koja je dama i prikladno se odjeva naravno po izboru siru ili usku haljunu. Lateks uhh pa to je jeftino na bilo kojoj zeni!

  • Pluton 09 09.09.2019.

    Crnac kraj nje se sunča?

Komentiraj...
Vidi sve komentare