To je to što me zanima!

Lovely Quinces je objavila EP, dostupan je na preslušavanje

Mini album sniman je krajem ljeta u Funhouse studiju pod producentskom palicom Berka Muratovića i uključuje pet pjesama. EP je dostupan za preslušavanje
Vidi originalni članak

Dunja Ercegović, koja nastupa pod imenom Lovely Quinces, digitalno je objavila svoje prvo službeno EP izdanje “No Room For Us”. 

Mini album sniman je krajem ljeta u zagrebačkom Funhouse studiju pod producentskom palicom Berka Muratovića i uključuje pet pjesama. EP je već sada u cijelosti dostupan za preslušavanje na Lovely Quinces BandCamp i Soundcloud stranicama.

CD verzija ovog izdanja bit će dostupna na nadolazećim Lovely Quinces koncertima, koji ju od Beča preko SAD-a i Kanade vode natrag u našu regiju, gdje će nastupati tijekom studenog na koncertima koje će uskoro objaviti. Za sada je od koncerata na domaćem terenu potvrđen onaj u Rijeci, u novom klubu jednostavnog naziva Klub.

Svi trenutno potvrđeni Lovely Quinces koncerti:

4.10. Beč - Waves conference & festival

5.10. Cagliari – Karel Music Expo

11.10. Chicago – Elbo Room

16.10. New York – Café Wha?

17.10. Toronto – Indie Week

18.10. Toronto – Indie Week

16.11. Rijeka – Klub.

Iako koncertno nastupa tek pola godine, sjajnim pjesmama i izvrsnim live nastupima Lovely Quinces brzo je prešla put iz početne demo faze u onu ozbiljnijeg izvođača s velikim potencijalom. Do sada je nastupala kao predizvođačica za Kurta Vilea, Tame Impalu, Omara Torreza, a na Špancirfestu je oduševila u večeri kada su nakon nje nastupali Skunk Anansie i PipsChips&Videoclips. Njezine demo i live snimke ukupno su na YouTube kanalu prešle više od 80,000 pregleda što je izuzetan broj za tako mlado ime u početnoj fazi karijere. 

>>> Lovely Quinces nastupa na Waves konferenciji i festivalu

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dvorska luda 23.09.2013.

    wow, ovo je jako dopadljivo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare