To je to što me zanima!

LP svojim hitovima ‘pripremila teren’ za legendarni The Cure

Na velikoj je pozornici glazbenica s bendom odsvirala lijep presjek dosadašnje karijere, što je poslužilo kao odlična uvertira u događanje večeri, koncert britanskih rock velikana The Cure
Vidi originalni članak

Američka kantautoricu ne osobito upečatljivog imena mnogi samo po umjetničkom LP neće prepoznati, iako njezine mnogobrojne hitove poput ‘Lost On You’, ‘When We’re High’ i ‘Other People’ itekako dobro znaju.

Na velikoj je pozornici glazbenica s bendom odsvirala lijep presjek dosadašnje karijere, što je poslužilo kao odlična uvertira u događanje večeri, koncert britanskih rock velikana The Cure.

Robert Smith i njegova gotičarska družina trebali bi, po najavljenoj satnici, odsvirati koncert dulji od dva sata te tako zaključiti ovogodišnje, 14. po redu izdanje INmusic festivala. GLAZBENA KREMA NA JARUNU INmusic je u znaku britanskih rokera, legendarnih The Cure

Netom prije nastupa The Cure, na pozornici pored publiku zagrijavaju domaći rockeri Kojoti, a poslije glavnog događaja večeri svoj set prezentirat će i švedski indie-pop trojac Peter Bjorn and John, a na Balkan stageu Kandžija i Gole žene.

Treću i posljednju večer programa upotpunili su JoyCut, Run Sofa, The Ills, Mangroove te mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare