To je to što me zanima!

Lucija je oduševila i ZET-ovce: 'Mahali su nam iz tramvaja...'

Lucija Lugomer prošetala je zagrebačkim poslovnim kvartom snimajući modnu kampanju za domaći brend. Model je plijenio pažnju prolaznika, ali i vozača tramvaja koji su znatiželjno promatrali snimanje
Vidi originalni članak

Prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer (23) snimila je kampanju za domaći brend TARA Fashion. Fotografiranje je proteklo veselo, a jedna od lokacija bila je i pokraj pruge zagrebačkog tramvaja.

- Bilo je presmiješno. Mahali su nam radoznali vozači i putnici iz tramvaja - kaže Lucija. Prije mjesec dana Zagrepčanka je počela trenirati u teretani kako bi učvrstila tijelo i poboljšala tonus kože.

- To je moja ženska oaza jer treniram s odličnim djevojkama - kaže Zagrepčanka. Prošle godine potpisala je ugovor s pariškom modnom agencijom, a stižu joj ponude i iz Amerike.

- Agenciju je osnovala Amerikanka, a u Parizu se udala i pokrenula posao. Dosad je angažirala samo djevojke iz SAD-a. To mi je najveći kompliment - rekla nam je prošle godine Lucija. Cilj agencije je, govori Lucija, da je proguraju na američko tržište. 

S dečkom Danijelom Grlićem, vlasnikom azijskih restorana, u vezi je godinu i pol. 

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • jelenaZGB 10.02.2017.

    izgleda apsolutno užasno. hoće li uopće biti u stanju živjeti idućih 10 godina s ovakvim tijelom?

  • muskarac 10.02.2017.

    a ide rodica u teretanu jel...ooo kako licemjerno oh oh

  • 10.02.2017.

    Ha, kažu mnogi da od "viška glava ne boli", valjda to vrijedi i u vezi nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare