To je to što me zanima!

Lucija Lugomer je priznala: Maltretirali su me svakodnevno

A ja, tiha i povučena, ali prvenstveno tako svoja. Izrugivanje, maltretiranje, razmišljanje hoću li trenirati taj dan tjelesni i hoće li mi se netko smijati...., napisala je Lucija
Vidi originalni članak

Zagrepčanka Lucija Lugomer (22) prvi je plus size model u Hrvatskoj. O njoj je pisao i britanski Daily Mail. Danas ju na Instagramu prati preko 100 tisuća ljudi. U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije u kupaćim kostimima ili uskim haljinama ispod kojih se nalaze inspirirajuće poruke. 

 

- Mnogi od vas vjerojatno niti ne znaju, ali makeup i sve te male sitne ženske radosti su nešto u čemu zbilja iznimno uživam. To je bio jedan od razloga kako sam spoznala da volim sebe takvom kakva jesam - nesavršeno - savršena. Gledala sam djevojčice/djevojke tijekom svog školovanja u istoj problematici u kojoj sam bila I JA! - izrugivanje, maltretiranje, razmišljanje hoću li trenirati taj dan tjelesni i hoće li mi se netko smijati - koliko ću trbušnjaka u minuti napraviti i sve slično tome(sigurna sam da znate jako dobro o čemu pričam) - napisala je između ostalog Lucija. 

Ovog se ljeta sukobila s Hanom Hadžiavdagić Tabaković (32) koja joj je poručila da nije plus size već je 'samo debela'. Lucija joj je odgovorila, a ubrzo je nastao mini estradni skandal te je potaknuo raspravu o standardima ljepote. 

Idi na 24sata

Komentari 209

  • Stanimo.na.loptu. 31.10.2017.

    Snimi pornić

  • Slavonka95 31.10.2017.

    Fizički izgled ne treba nikada ismijavati, ne biramo mi sebi gene. To je baš jadno i nisko. Roditelji zato trebaju odmalena ukazati djeci na to da je najvažnije što naše oći ne vide. Pa gledam turiste po Opatiji, iz cijelog svijeta, obučeni najnormalnije, i mršavi i deblji, ali sretni s obitelji. Treba sreću znati pronaći...

  • Hr385 31.10.2017.

    Sad ti nas maltretiras svakodnevno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare