To je to što me zanima!

Luciju zbog seksi igrica sa Sašom ostavio dečko Igor

Dizajnericu iz Splita dečko je otpratio u Tajland. Sad je odlučio kako ne želi više biti s njom jer je vidio kakva je. Kaže da mu je BB otvorio oči
Vidi originalni članak

Ako ovaj petak iz BB kuće izađe nominirana Lucija Myšičkova (31), u Hrvatskoj je neće dočekati dečko Igor Zuanić. On je odlučio prekinuti s njom jer ga je razočarala svojim ponašanjem.
- Lucija mi više nije cura. Big Brother mi je otvorio oči. Konačno sam vidio kakva je i posložile su mi se kockice - rekao je Igor.
Ulazeći u Kuću, Lucija je rekla da će joj najviše od svega nedostajati njezini psići Cico i Eli. Za njih će se i dalje brinuti Igor.
- Pa nisu životinje ništa krive. Psima je dobro i tako će i biti - kaže Igor. Dizajnerica iz Splita posljednjih se dana ponašala kao da je slobodna. Nerijetko je bila u “klinču” sa Sašom Meničaninom (25). Stalno su se mazili i češkali, a bacili su se i na seksi igrice u bazenu. Luce se voljela pomaziti i s oženjenim Tomislavom.
U BB kući otkrila je kako je prije nekoliko godina bila u braku, ali je bila nevjerna. Ipak, rastala se tek kad je suprug nju ostavio zbog najbolje prijateljice. S majkom Verom ne razgovara već osam godina.

MARKO SE SJEĆA GOLE SABINE ZBOG NOSA
Nova stanarka Marku je rekla da se slikala za zadnju stranicu 24sata. Moniki je rekao da se sjeća Sabine zbog “velike surle”.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Gara 14.10.2008.

    ako neko gleda big brother šta to tebe muči.....a vi ste nekakav doktor primarijus izgleda vidoviti pošto vako na neviđeno osjećate da smo bolesnici.....hahaha..i usput neka tebe bog dragi čuva i prosvitli pamet mislim ako ima šta prosvitlit..

  • me myself and i 14.10.2008.

    nakon ovog clanka tj fotografija sve iz stomaka mi otislo u grlo,zena je dno dna po izgledu,karakteru ma svemu

  • niksab 14.10.2008.

    Hej ljudi zar vi stvarno gledate Big Brother......i vi postajete lagano bolesnici.......Bože čuvaj Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare