To je to što me zanima!

Lugomer su ukrali fotografije i karijeru: 'Molim vas, prijavite'

Ovakvi pokušaji internetskih prevara, lažnog oglašavanja te krađe identiteta sve su češći u online svijetu, a žrtvama su postali i Davor Meštrović, Nina Badrić, Tony Cetinski, Mate Rimac, Antonija Blaće...
Vidi originalni članak

Plus size manekenka Lucija Lugomer (26) požalila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako je i ona postala žrtva krađe na internetu. Luciji su ukrali fotografije, a profil se predstavlja drugim imenom te tvrdi da je također plus size model.

- Molim vas da mi pomognete i prijavite ovaj profil. Hvala za svaku vašu minuticu i pomoć - napisala je Lucija uz screenshot spornog profila iza kojeg se netko pokušava predstaviti kao ona. 

Ovakvi pokušaji internetskih prevara, lažnog oglašavanja te krađe identiteta sve su češći u online svijetu, a stvari nije nimalo jednostavno regulirati. 

OGLASILA SE O SVEMU Antoniju Blaće iskoristili su za internet prevaru: 'Ovo je fejk'

Antonija Blaće saznala je nedavno da su njezine fotografije bez dozvole korištene za reklamiranje proizvoda za mršavljenje, a sa sličnom zloupotrebom susreli su se i Davor Meštrović, Nina Badrić, Tony Cetinski, Mate Rimac, Mila Horvat, Nina Martina Korbar...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • magic_mushrooms 06.09.2020.

    Bitno da ti nisu ukrali McDonalds frequent fryer card to bi te kostalo 50-70 kila a lako za profil!!!!!

  • špric milka 05.09.2020.

    Onda moraju gledat na kamerama koji je šleper bio kak bi ukrali fotke bez šlepera plus plus size

  • franjoclio 05.09.2020.

    Zgodna je to curka, peavi komad!):::::)

Komentiraj...
Vidi sve komentare