To je to što me zanima!

Luis Fonsi ipak bio u Zagrebu: S društvom tulumario u klubu

Portorikanski glazbenik bio je odlično raspoložen i nije imao nikakvih posebnih prohtjeva. On i njegov tim zabavljali su se u VIP separeu do 'fajrunta', ispričao nam je menadžer kluba
Vidi originalni članak

Iako su organizatori otkazali u nedjelju koncert Luisa Fonsija (39) u zagrebačkoj Areni zbog nedovoljno prodanih karata, glazbenik je svejedno došao u metropolu gdje se zabavljao u noćnom klubu Opera. 

Portorikanac je sa svojim timom menadžera i plesača odsjeo u luksuznom hotelu u Vukovarskoj ulici gdje su večerali, a zatim odlučili tulumariti vani. 

- Luis je bio odlično raspoložen. Nije imao nikakvih prohtjeva. Zabavljali su se u VIP separeu do fajrunta - kaže Ivan Rendulić, menadžer noćnog kluba Opera. 

Dodaje kako je s njim došlo trinaestero suradnika, a oduševili su se kada su im pustili njihov ljetni hit "Despacito". Tada su zapjevali i zaplesali s mnogobrojnim posjetiteljima kluba. 

- Ekipa je pila premium votke, ali nisu se opijali. Iako je Fonsi nosio šiltericu, fanovi su ih primijetili i poželjeli se fotkati s njim. Bio je jako simpatičan i pristupačan - kaže Rendulić. 

Šuška se kako je Portorikanac konobarima ostavio pozamašne napojnice, a u Zagreb su navratili jer im je to bilo u ranijem planu. Kako saznajemo, Portorikanac je ovom gestom htio pokazati kako je bio spreman nastupati i pred manje ljudi, ali se to očito nije isplatilo organizatorima. U planu je bilo 'pregraditi' odnosno smanjiti dvoranu zbog malog broja prodanih karata. Večer prije publiku je u Areni zabavljao Petar Grašo pa navodno nije bilo dosta vremena da se to učinili. 

Obožavatelji su, tako, samo tri dana prije koncerta saznali da 'Despacito' neće u Zagrebu čuti uživo. 

U prodaju je bilo pušteno 9220 ulaznica, iako u Arenu stane 24.000 ljudi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 27.11.2017.

    Fonsi treba si Grasu pozvat ko gosta ili Brenu

  • bree77 27.11.2017.

    A sto ce kad ne moze biti zvijezda kakva je pozelio biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare