To je to što me zanima!

Luka i Sofija čekaju sina: 'Uvijek sam smatrala da sam nezrela'

Luka se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve. Neki muškarci nemaju osjećaja za te stvari, ali on baš ima, priznala je Sofija
Vidi originalni članak

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) u vezi je sa srpskim nogometašem Lukom Jovićem (22) koji trenutačno igra za Real Madrid, a o njihovoj ljubavi često pišu i španjolski mediji. 

Iako se 'šuškalo' kako par čeka djevojčicu, Sofija i Luka u intervjuu za magazin 'Hello' otkrili su kako će u rujnu na svijet doći dječak. 

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam trudna. Naravno, oduvijek sam željela djecu, ali sam smatrala da sam previše nezrela za takav korak - rekla je Sofija za Hello.

Nedavno je otkrila i kako je 'razmažena trudnica'.

- Luka se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve. Neki muškarci nemaju osjećaja za te stvari, ali on baš ima - priznala je.

Iako čeka dijete, još ne razmišlja o tome da se ostavi modne piste.

- Prošli tjedan me kontaktirao agent iz Španjolske, rekla sam mu: 'Već mi se trbuh nazire', na što mi je odgovorio: 'Ne brini ništa, imamo mi posao i za trudnice', tako da se nisam još umirovila - kazala je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Vatreni84 12.06.2020.

    Blago tom sinu

  • wjjk 12.06.2020.

    Ma sve je to u redu

  • BabaYaga 12.06.2020.

    Nakon preko nekoliko pokušaja gospodična se konačno snašla 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare