To je to što me zanima!

Luka Nižetić kao prava plavuša snimio spot 'Ljubav je mukte'

Za potrebe snimanja spota Luka je posvijetlio kosu i kao prava plavuša odlično se zabavljao bez obzira na nezgode koje su mu se dogodile tijekom snimanja što možete pogledati u 'making of-u'
Vidi originalni članak

Prošlog je vikenda Luka Nižetić snimio video spot za novi singl 'Ljubav je mukte', a premijera se  može očekivati za deset dana. No, prije premijere  Luka je svojim fanovima pripremio kratki video zapis, tzv. making of,  u kojem je zabilježena atmosfera sa snimanja na kojem, koliko možemo vidjeti, nije nedostajalo zabave. 

-Kada sam svojoj babi Vjeročki rekao da će se nova pjesma zvati 'Ljubav je mukte' ona mi je uzvratila, 'Molim, di to?', da bi joj odgovorio 'Baba, čekaj, ljubav je mukte ako nekoga voliš,  zavoliš, jel' te to nešto košta? Ja sam takav, tako brijem oduvijek', zaključio je Luka koji je po pitanju prave ljubavi veliki idealista. 
I u ovoj pjesmi, koju autorski potpisuje David Vurdelja - Babydooks, kao i aranžman i produkciju, mladi Splićanin je  ostao dosljedan svom aktualnom glazbenom izričaju.  


-Iza mene je period  pop-rock zvuka. Sa svojim novim producentom i autorom promijenio sam glazbeni stil, počeo sam eksperimetirati što se može čuti kroz dosadašnja dva singla. Danas je u glazbi sve dopušteno, samo treba biti iskren u onome što radiš pa ove fuzije ska ritma, punk energije uz čvrste gitarske podloge,  podebljane plesnim beatovima upravo su ono u čemu se najbolje osjećam i ova glazba jednostavno to sam ja danas. Balansiranje u životu mi je uvijek dobro išlo pa tako to prakticiram i u svojoj gazbi i drago mi je da se ljudima svidjelo. A to što sam sad plavuša, pa možda sutra neki hipi, sve je to igra i zabava, dosadno je kad je sve isto, treba se zabavljati u onome što radiš.' zaključuje Luka.
Veliku pomoć u kreativnom dijelu stvaranja spota dobio je od poznate koreografkinje Larise Lipovac i njenog tima iz Plesnog centra 'Tala' s kojima je već surađivao na velikom hitu 'Amsterdam'. 


Daljnji Lukini planovi uključuju i koncertne nastupe gdje ga već 26. Ovog mjeseca možemo vidjeti u Žminju, a o ostalim datumima doznajte na njegovoj službenoj Facebook stranici ili Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 33beg33 09.03.2016.

    dečko ga voli primiti

  • plik 09.03.2016.

    Zamisljam si kaj bi ispalo da se spare ovaj i Lana Jurcevic..

  • Mél.C.B.🌼 09.03.2016.

    Bas je cili slatkis, ali ostani radije pri svojoj prirodnoj boji kose,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare