Obavijesti

Show

Komentari 28

Luka Nižetić kao prava plavuša snimio spot 'Ljubav je mukte'

Luka Nižetić kao prava plavuša snimio spot 'Ljubav je mukte'
3

Za potrebe snimanja spota Luka je posvijetlio kosu i kao prava plavuša odlično se zabavljao bez obzira na nezgode koje su mu se dogodile tijekom snimanja što možete pogledati u 'making of-u'

VIDEO

Prošlog je vikenda Luka Nižetić snimio video spot za novi singl 'Ljubav je mukte', a premijera se  može očekivati za deset dana. No, prije premijere  Luka je svojim fanovima pripremio kratki video zapis, tzv. making of,  u kojem je zabilježena atmosfera sa snimanja na kojem, koliko možemo vidjeti, nije nedostajalo zabave. 

-Kada sam svojoj babi Vjeročki rekao da će se nova pjesma zvati 'Ljubav je mukte' ona mi je uzvratila, 'Molim, di to?', da bi joj odgovorio 'Baba, čekaj, ljubav je mukte ako nekoga voliš,  zavoliš, jel' te to nešto košta? Ja sam takav, tako brijem oduvijek', zaključio je Luka koji je po pitanju prave ljubavi veliki idealista. 
I u ovoj pjesmi, koju autorski potpisuje David Vurdelja - Babydooks, kao i aranžman i produkciju, mladi Splićanin je  ostao dosljedan svom aktualnom glazbenom izričaju.  


-Iza mene je period  pop-rock zvuka. Sa svojim novim producentom i autorom promijenio sam glazbeni stil, počeo sam eksperimetirati što se može čuti kroz dosadašnja dva singla. Danas je u glazbi sve dopušteno, samo treba biti iskren u onome što radiš pa ove fuzije ska ritma, punk energije uz čvrste gitarske podloge,  podebljane plesnim beatovima upravo su ono u čemu se najbolje osjećam i ova glazba jednostavno to sam ja danas. Balansiranje u životu mi je uvijek dobro išlo pa tako to prakticiram i u svojoj gazbi i drago mi je da se ljudima svidjelo. A to što sam sad plavuša, pa možda sutra neki hipi, sve je to igra i zabava, dosadno je kad je sve isto, treba se zabavljati u onome što radiš.' zaključuje Luka.
Veliku pomoć u kreativnom dijelu stvaranja spota dobio je od poznate koreografkinje Larise Lipovac i njenog tima iz Plesnog centra 'Tala' s kojima je već surađivao na velikom hitu 'Amsterdam'. 


Daljnji Lukini planovi uključuju i koncertne nastupe gdje ga već 26. Ovog mjeseca možemo vidjeti u Žminju, a o ostalim datumima doznajte na njegovoj službenoj Facebook stranici ili Instagramu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.