To je to što me zanima!

Luka Nižetić kratko se obratio Nini Badrić: 'Svirat ćemo k****'

Glazbenik na društvenim mrežama često savjetuje svoje pratitelje o ishrani i treninzima. Nedavno je dao savjet kako skinuti pokoji kilogram dok smo kod kuće, odnosno što jesti u tom slučaju
Vidi originalni članak

Mnogi glazbenici tijekom pandemije korona virus 'nabacili' su nekoliko kilograma, a o tome su javno i govorili na društvenim mrežama. No, ima i onih koji su ovo vrijeme iskoristili kako bi dotjerali svoju liniju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od njih je i glazbenik Luka Nižetić (36) koji je sada na Instagramu pokazao svoj isklesani torzo pa fanove pitalo: 'Čekate li i vi ljeto?' Brojni pratitelji pisali su kako odlično izgleda bez odjeće, a komentatorima se pridružila i Nina Badrić.  

- Da, da opet odmaram - napisala je, a on joj je odgovorio: 'Svirat ćemo k****!'

U ZAGREBU Badrić uživala u svirci, a kasnije je morala intervenirati i policija

Glazbenik na društvenim mrežama često savjetuje svoje pratitelje o ishrani i treninzima. Nedavno je dao savjet kako skinuti pokoji kilogram dok smo kod kuće, odnosno što jesti u tom slučaju.

Luka je preporučio kako bi teške obroke trebali zamijeniti smoothiejem od voća i povrća te orašida. Osim toga, svojim pratiteljima je otkrio na koji način on održava liniju pa tako osim što se zdravo hrani, Luka puno i vježba.

- Treniram pet puta tjedno, a hranim se vrlo jednostavno i zdravo. Puno proteina, malo ugljikohidrata, puno zelenjave, malo crvenog mesa, dosta ribe i malo slatkog. Dobro to sve balansiram - napisao je pjevač. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 28.01.2021.

    Svira ga tebi Sobin...

  • Jozefus 28.01.2021.

    A šta ce ta j mali drogeraš pametno reći?

  • sasa66 28.01.2021.

    Luka to i želi

Komentiraj...
Vidi sve komentare