To je to što me zanima!

Luka pobijedio u 'MasterChefu', gledatelji oduševljeni: 'Primjer kulture i lijepoga ponašanja...'

Bravo Luka, definitivno zaslužena pobjeda! Prvenstveno sa svojim kuhanjem, znanjem o kuhinji, a zatim sa ponašanjem u kuhinji prema ostatku ekipe, napisala je jedna gledateljica
Vidi originalni članak

Završila je još jedna sezona kulinarskog showa 'MasterChef', a pobjednik je Luka Veić (19). U posljednjem je izazovu odmjerio snage sa Sarah Mikulec (30), a zbog boljeg deserta Luka je nagrađen s peharom i 30.000 eura.

OSVOJIO VRIJEDNU NAGRADU Luka Veić pobjednik je šeste sezone showa 'MasterChef'!

- Nekako mi je sve nestvarno. Baš su me preplavile emocije. Pehar je moj. Posvećujem ga sebi. Još ne mogu vjerovati koliko me emocije trgaju. Presretan sam. Volio bih da me netko uštipne, da mi da neki znak da je ovo stvarnost - rekao je Luka nakon što je žiri prozvao njegovo ime. 

Osim što je Luka bio oduševljen pobjedom, bili su oduševljeni i gledatelji.

- Odličan je Luka bio, sve čestitke na pobjedi, svaka čast - napisao je gledatelj.

- Bravo, čestitam. Osim kuharskog umijeća Luka je karakterno krasna osoba - dodala je gledateljica.

- Čestitam Luka na odvažnosti i spoju tradicije i modernog. Svaka čast - poručila je jedna. 

POGLEDAJTE KAKO SE MASTERCHEF ŽIRI SNAŠAO U KUHARSKOM IZAZOVU:

- Pa svaka čast! Dečko 19 godina ima, a ovakve ideje, skuliranost, izvedbu, sve... Kapa do poda i sretno dalje - jedan je od komentara.

- Čestitam Luka. Tako pristojan, kulturan, samozatajan, pošten, iskren mladi čovjek, a iznad svega izniman kuhar. Svaka čast - poručio je gledatelj.

- Bravo Luka, definitivno zaslužena pobjeda! Prvenstveno sa svojim kuhanjem, znanjem o kuhinji, a zatim sa ponašanjem u kuhinji prema ostatku ekipe. Stvarno, ali stvarno mislim da si čovjek koji osvaja na prvu! Definicija kulture i lijepog ponašanja. Baš, baš mi je drago da je tvoja pobjeda - napisala je još jedna gledateljica.

POGLEDAJTE KRATKI TEČAJ CHEFA MELKIORA:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • eva60 30.12.2023.

    Čestitke Luka, zasluženo od kuhanja do kulture si nam pokazao, a ja sam nekako i danas sigurna da je za pobjedu bio predodređen netko drugi, ali znanje je isplivalo i nije se dalo umanjiti. Nastavi dalje

  • nijemisvejedno 30.12.2023.

    Mamak je zasluženo pobjedija i sretno dalje.

  • dobar loš zao No1 30.12.2023.

    Ko danas vjeruje u poštenu pobjedu..,Luka i žiri izgledaju otpočetka kao da su brača...nisam doživio natjecateljski duh,..kao da je bio unaprijed pripremljen..., a instinkt me nije nikad prevario..

Komentiraj...
Vidi sve komentare