To je to što me zanima!

Luka Smoljo izgubio preko 60 kg: Solo sam, ne zavodim cure

Otkako je drastično promijenio kilažu, kandidat treće sezone 'Života na vagi', svakog dana ima sve više obožavateljica. Luka je još uvijek slobodan, a kod djevojke mu izgled nije toliko bitan
Vidi originalni članak

Zagrepčanin Luka Smoljo (27) u show 'Život na vagi' ušao je sa 151 kilogramom, a tijekom natjecanja izgubio je više od 64. Ipak, nakon izlaska dio je vratio. 

- Trenutačno imam 90 kilograma i odlično se osjećam na toj kilaži. Neću više mršavjeti, samo ću nabijati masu i definiciju - rekao je Luka za Večernji list

Smoljo je priznao da mu se život uvelike promijenio, ali i dalje živi po pravilima koja je usvojio tijekom svog boravka u kući. Loše navike zamijenio je dobrima i više mu ništa nije teško napraviti, kaže, a još se uvijek privikava na težinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Malo sam nespretan i šlampav, ali popravit će se to s vremenom - kaže Luka. 

Mnogi susjedi i poznanici ga nisu prepoznali nakon izlaska iz showa. On ih je na ulici pozdravljao, a oni su, kaže, gledali ga i mislili si 'što me ovaj pozdravlja, nisam ga nikad vidio'. Ipak, s vremenom se situacija promijenila.

- Dosta me ljudi prepoznalo, a najviše me veseli što me prepoznaju i djeca jer to znači da gledaju emisiju iz koje mogu puno toga naučiti - rekao je Smoljo.

Luka sada liniju održava dugim šetnjama nakon svakog obroka, a trenira 3-4 puta tjedno. Otkako je drastično promijenio kilažu, kandidat treće sezone 'Života na vagi', svakog dana ima sve više obožavateljica. 

Nisam još našao djevojku. Puno mi se djevojaka javilo nakon showa, ali nemam još vremena za to. Trenutačno sam orijentiran na treninge i to da postanem osobni trener. A ljubav će doći sama od sebe. Kad se najmanje nadaš - kaže Luka koji je još uvijek 'solo'. Smoljo voli zabavne, komunikativne i iskrene djevojke, ali i one koje vole uživati u životu. 

NEMA ODMORA Luka pokazao ekipu za trening: Vježba i nakon 'Života na vagi'

- Izgled nije toliko bitan - rekao je Luka te nastavio: 

- Nisam zavodnik. Postigao sam ogroman uspjeh i izgradio se, ali sramežljivost je još tu. 

Mnogi su ga povezivali s Ninom Martinom Korbar (25) iz showa, ali njihov odnos opisao je isključivo prijateljskim. 

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • the devil 16.01.2019.

    Da si imao HDZ iskaznicu,nebi trebao tražit cure...one bi tebe našle ...

  • slovenk@ 16.01.2019.

    Potrazit ce tebe ona, neka postena sto posto😂 ali decko bravo na liniji🙌

  • krpice66 16.01.2019.

    i nemoj tražit,nabasat ćeš na neku koja dobro kuha, ove današnje cure sve su takve....

Komentiraj...
Vidi sve komentare