To je to što me zanima!

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupima su poharali Ameriku

Violončelisti su imali dva velika koncerta u New Yorku i Los Angelesu. Gostovali su i u brojnim američkim medijima. Jedan od njih je i poznati TV show 'Lopez Tonight'
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko dana, planetarno popularni violončelisti Luka Šulić (23) i Stjepan Hauser (24), zvani 2Cellos doslovce su poharali američke medije. Osim što su imali dva velika koncerta u New Yorku i Los Angelesu, dečki su dali i brojne intervjue za najutjecajnije svjetske medije.

Nastupili su na jednom od najgledanijih TV showova u Americi Lopez Tonight i opet im se neočekivano ostvario još jedan san! Naime, upravo na tom showu imali su priliku svirati zajedno sa dream team bendom. Klavijaturist, basist i gitarist su iz Michael Jackson banda, bubnjari sviraju za David Bowiea i Red Hot Chilli Peperse. Obostrano oduševljeni, već su dogovorili i buduće suradnje!

Osim na tv-u, nastupli su i na dvije najslušanije rock stanice na svijetu Q104FM New York i Mark and Brian (KLOS Los Angeles) kao i Sirius Radio i BBC u Londonu.

 Također su nastupili i na Yahoo! Music. Nastup je to koji ce uskoro imati priliku vidjeti čak više od 600 milijuna ljudi!

CD obara sve rekorde prodaje

Njihov CD obara sve rekorde prodaje u gotovo svim zemljama, te je primjerice u Japanu trenutno broj 1 ispred Lady Gage i Beyonce na Original Confidence Import Disc.

Iako Japanska verzija albuma izlazi tek na Jesen, uvoz njihovog cd-a u tu zemlju je postao najveći u povijesti Sony Musica.

 Senzacionalnom prodajom njihovog albuma prvijenca, dečki su pokrili tri najveća svjetska tržišta: Ameriku, Njemačku i Japan.

Dečki ubrzo dolaze u Dubrovnik gdje će imati koncerte 9.8 i 10.8 u sklopu Dubrovačkih Ljetnih Igara, a tada će potpisivati album i družiti se s fanovima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Tuga_i_Buga 06.08.2011.

    Ali kod nas ne mogu dobiti članak na naslovnici ni trećerazrednih novina. Ipak su naslovnice rezervirane za čuda poput ševerine, rozge i ostalih antitalenata. Stvarno mi se najdublje gadi nače društvo! Imamo normalne talentirane ljude koji su postigli nevjerojatan uspjeh na svjetskoj razini, ali ne, kod nas se za njih ne može čuti jer svaki dan moramo čitati kakve je gaće obukla trećerazredna pornopevaljka!

  • bolje_grob_nego_rob 06.08.2011.

    bravo momci ! sad vam fali još "sekx druggs and alcohol" da bi vaš uspjeh bio zapažen i da bi došli na naslovnice,dobri dečki nisu tražena roba,svka čast još jednom!!!

  • sakyosijek 06.08.2011.

    samo da im slava ne udari u glavu,pa da zaborave odakle potjecu.svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare