Obavijesti

Show

Komentari 13

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupima su poharali Ameriku

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupima su poharali Ameriku
7

Violončelisti su imali dva velika koncerta u New Yorku i Los Angelesu. Gostovali su i u brojnim američkim medijima. Jedan od njih je i poznati TV show 'Lopez Tonight'

VIDEO

U posljednjih nekoliko dana, planetarno popularni violončelisti Luka Šulić (23) i Stjepan Hauser (24), zvani 2Cellos doslovce su poharali američke medije. Osim što su imali dva velika koncerta u New Yorku i Los Angelesu, dečki su dali i brojne intervjue za najutjecajnije svjetske medije.

Nastupili su na jednom od najgledanijih TV showova u Americi Lopez Tonight i opet im se neočekivano ostvario još jedan san! Naime, upravo na tom showu imali su priliku svirati zajedno sa dream team bendom. Klavijaturist, basist i gitarist su iz Michael Jackson banda, bubnjari sviraju za David Bowiea i Red Hot Chilli Peperse. Obostrano oduševljeni, već su dogovorili i buduće suradnje!

Osim na tv-u, nastupli su i na dvije najslušanije rock stanice na svijetu Q104FM New York i Mark and Brian (KLOS Los Angeles) kao i Sirius Radio i BBC u Londonu.

 Također su nastupili i na Yahoo! Music. Nastup je to koji ce uskoro imati priliku vidjeti čak više od 600 milijuna ljudi!

CD obara sve rekorde prodaje

Njihov CD obara sve rekorde prodaje u gotovo svim zemljama, te je primjerice u Japanu trenutno broj 1 ispred Lady Gage i Beyonce na Original Confidence Import Disc.

Iako Japanska verzija albuma izlazi tek na Jesen, uvoz njihovog cd-a u tu zemlju je postao najveći u povijesti Sony Musica.

 Senzacionalnom prodajom njihovog albuma prvijenca, dečki su pokrili tri najveća svjetska tržišta: Ameriku, Njemačku i Japan.

Dečki ubrzo dolaze u Dubrovnik gdje će imati koncerte 9.8 i 10.8 u sklopu Dubrovačkih Ljetnih Igara, a tada će potpisivati album i družiti se s fanovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin