To je to što me zanima!

Luka Vidović pokojnom je ocu Ivici posvetio emotivnu objavu: 'Bio bi ponosan na sve nas...'

Legendarni domaći glumac Ivica Vidović preminuo je 2011. nakon borbe s rakom na zagrebačkom Rebru, a danas bi slavio 83. rođendan. Njegov sin Luka u objavi je spomenuo sestru i brata
Vidi originalni članak

Luka Vidović (43), mađioničar i sin pokojnog glumca Ivice Vidovića posvetio je pokojnom ocu i voljenom glumcu emotivnu objavu u kojoj je spomenuo brata Filipa (31) i sestru Anu. Ivica je preminuo 18. travnja 2011. nakon borbe s karcinomom grla, a danas bi slavio rođendan.

- Ej, stari, danas bi imao 83, vjerojatno bi bio u kombiju Rugantina s Gordanom na putu jer vam je sutra premijera baš u Komiži! Eto na žalost gore si sad sa mamom, Borisom, Mujicom, Ivom, Špirom, Bobijem, Pređom, Kikjem, Emilom, Lalom, imate čitaće probe! Jupa, Krsto i Zoki Tadić režiraju neku verziju "Ribarskih 2.0." Nero te navlači jer hoće tenisku lopticu. Ti mu vičeš:" Čekaj čas!!" .. Pavo I Cico će zavrnuti rundu ali "samo" jednu, nakon probe! - započeo je Luka objavu, pa spomenuo sestru i brata te njihove uspjehe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Šteta da nisi vidio Filipa kako uživa u plesu, kako ima šarmantan osmjeh.. skoro kao nas dvojica. Uživa u plesu kao riba u vodi! Iako eto morali smo nabiti telefonske račune da ga spasimo! Bio bi ponosan - našalio se, pa pohvalio brata kojeg gledatelji prate u showu 'Ples sa zvijezdama'.

- Šteta da nisi tu da vidiš Anin uspjeh na drugom kontinentu, glavna u velikoj produkciji, jedne velike firme! Postala je prava faca! Bio bi ponosan.. - napisao je. - A što se mene tiče, znaš onu dvojicu što si mi dao da ih gledam na VHS-u prije 22 godine? Bio sam im gost u emisiji! I da, nastupio sam na najvećoj sceni svijeta u Vegasu. Valjda bi bio ponosan... Pa bi nazdravili s jednom travaricom. A pogotovo je šteta da te nema jer je Hajduk u igri za duplu titulu.. Čak mi je i Mlinka rekao: 'Nek osvoje bar jednu zbog Ivice!' - zaključio je. 

NAKON DVOTJEDNE PAUZE Filip Vidović večeras se vraća u 'Ples sa zvijezdama': 'Noga je bolje, svaki dan sam na terapiji'

11 godina nakon oca, Luka je ispratio i majku Mirjanu Majurec Minju, koja je preminula 2. travnja ove godine, također nakon borbe s karcinomom. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čobo 27.08.2022.

    Covjek se uz pomoc oca odlucio pohvalit svojim postignucima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare