To je to što me zanima!

Lukas i Joksimović među prvima na estradi primili cjepivo: 'Ovo svi trebamo napraviti. Dobro je'

Znači, cijepljenje, poručio je Joksimović svojim pratiteljima. I dok jedni komentiraju kako podržavaju poteze glazbenika, druge pišu kako nije u redu da su umjetnici na listi prioriteta
Vidi originalni članak

U susjednoj Srbiji prednost pri dobivanju cjepiva imaju stariji ljudi, liječnici, vojska, policija, novinari, ali i umjetnici. Neke zvijezde odmah su pristale na cijepljenje, a među prvima cjepivo su primili glazbenici Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas (52) i Željko Joksimović (48). 

Lukas je u intervjuu za srpske medije otkrio kako se osjeća dobro, ali i kako jedva čeka povratak normalnom ritmu života. 

ACA LUKAS: 'Ljudi su ostali bez posla zbog korone, a glazbenici besramno uzimaju po 800 eura od države'

- Primio sam cjepivo i sve je prošlo kako treba. Odlučio sam se za kinesko cjepivo i nisam niti osjetio ubod. Odmah sam nastavio s radom i rješavao neke poslove po gradu. Sada je sve u redu. Svi se trebamo cijepiti kako bi ovaj kaos završio - rekao je Aca. 

I njegov kolega, Željko Joksimović, među prvima je na estradi kada je riječ o cijepljenju. Na društvenim mrežama objavio je rezultate antigenskog testiranje na COVID-19 i poslao kratku poruku. 

- Znači, cjepivo - poručio je Joksimović svojim pratiteljima. I dok jedni komentiraju kako podržavaju poteze glazbenika, druge pišu kako nije u redu da su umjetnici na listi prioriteta. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ♾shedow♾ 09.02.2021.

    Što teoretski i konkretno rade cjepiva?? Jedino što cjepiva rade je da unesu patogen u vaš organizam, onaj patogen protiv kojeg se cijepite kako bi organizam izazvao imunu reakciju i stvorio ANTITIJELA! Hmmmm, što se događa ako patogen uđe u vas samostalno a ulaze deseci vrsta virusa i bakterija SVAKODNEVNO u vas, što se tada događa? Organizam aktivira biološke odgovre koji aktiviraju antitijela za uništavanje patogena: Cijepljeni ili ne, ista reakcija se događa u organizmu-ista/IDENTIČNA, dakle cijepljenje je nepotrebna,potencijalno opasna pizdarija jer ako vaš imunitet radi kako treba obranit će vas bez cjepiva ali ako vaš imunitet NE RADI onda neće ni cjepivo potaknut imunu rakciju na patogen u cjepivu nego če se patogen prošriti i zaraziti vas jer imunitet nije spreman iz bilo kojeg razloga a cjepvivo ne pojačava imunitet nego ga samo provocira na stvaranje antitijela koja se ionako svakog trena stvaraju u vama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare