To je to što me zanima!

Luku inspirira Ingrid: U svemu treba ići polako, učim od boljih

Bit ću iskren kada vam kažem da mi je želja biti jedan od najboljih ako ne i najbolji, vjerujem da to zvuči arogantno, ali ako ne težimo biti najbolji zašto onda uopće radimo?, upitao je Luka svoje pratitelje...
Vidi originalni članak

Sudionik prve sezone eksperimenta 'Brak na prvu' Luka Budak (29) proveo je posljednja dva tjedna u Osijeku. Ljudi iz tog grada su ga, kaže, oduševili i motivirali svojim radom. To ga je potaknulo da sa svojim pratiteljima podijeli još inspirativnih misli, kao što to radi i inače.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka i Ingrid na Plitvičkim jezerima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moram vam priznati da mi je bilo podosta izazovno do sada jer takav sam da želim znati sve i odmah. No s vremenom sam shvatio da u svemu treba ići polako, ipak učim od najboljih -  rekao je Luka.

Reality natjecatelj otkrio je i što mu je želja u budućnosti.

- Bit ću iskren kada vam kažem da mi je želja biti jedan od najboljih ako ne i najbolji, vjerujem da to zvuči arogantno, ali ako ne težimo biti najbolji zašto onda uopće radimo? Moje vrijeme tek dolazi, to znam i osjećam i zato se ne bojim svega onoga što mi život donosi. Dapače, uživam u svakom trenutku - zaključio je Luka.

S kim je boravio u Osijeku, Budak nije otkrio, ali je primio puno poruka podrške, posebice od pratitelja koji žive upravo u tom gradu. Nakon Osijeka, Luka se uputio preko granice u susjednu nam Srbiju. Inače, Luka se nedavno pohvalio kako je našao novi posao, nakon što je na prethodnom radnom mjestu dobio otkaz zbog posljedica koje su nastale zbog korona virusa. 

Za to vrijeme, stručnjakinja iz prethodno navedenog showa i spisateljica Ingrid Divković (35) objavljuje fotografije svojih knjiga, ne otkrivajući lokaciju. Ingrid, poput Luke, redovito objavljuje mudre misli na društvenim mrežama. Većinom otkriva dijelove iz svojih knjiga. 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA 'DESERTI OD OKA': Lorena je Deanu Kotigi zaprijetila nožem!

Idi na 24sata

Komentari 257

  • poskorus 29.05.2020.

    Još jedan stručnjak vjerujem da će on sjediti kao stručnjak u drugoj epizodi braka na prvu.

  • Ateist Master 29.05.2020.

    Sve postaje bizarno...

  • maximuszg 29.05.2020.

    Ovakve mudrosti i filozofije ne prosipa ni Yoga iz Star warsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare