To je to što me zanima!

Lupino zbog korone 10 dana bio na Covid odjelu bolnice: 'Ljudi, cijepite se dok je još na vrijeme'

'Bez odgovarajuće pažnje vrlo susretljivog medicinskog osoblja moj oporavak bi zasigurno bio puno teži', ispričao je umjetnik u razgovoru za Šibenski portal
Vidi originalni članak

Istaknuti umjetnik i fotograf Stephan Lupino (69) izašao je iz zagrebačke bolnice Dubrava nakon desetodnevnog bolničkog liječenja. Cijepio se među prvima, ali nažalost se ipak zarazio koronom. 

'BEZ NOVCA MOGU' Lupinov sin je kao i otac postao umjetnik, a Stephan sad želi veći izazov - projekte s dušom

- Ja sam uistinu bio odgovoran u svakom pogledu, ali sam unatoč tome završio na Covid-odjelu Kliničke bolnice Dubrava. Bez odgovarajuće pažnje vrlo susretljivog medicinskog osoblja moj oporavak bi zasigurno bio puno teži, ali da o tome puno ne govorim spomenut ću samo to da su mi liječnici rekli da bih prošao puno gore da se nisam cijepio - rekao je za Šibenski portal.

Umjetnik je imao poruku i za one koji ne vjeruju u koronu i mišljenja znanstvenika i doktora.

- Dakle, dragi moji ljudi cijepite se dok je još na vrijeme, jer je ova opasna i nepredvidiva bolest naprosto 'osvojila' cijeli svijet, zar ne vidite da nam svakodnevno i u Lijepoj Našoj odnosi i brojne živote - poručuje Lupino, koji je uistinu potresen sa svim onim što je osobno vidio u bolnici tijekom liječenja

Njegov sin Martin Lepen (24)  krenuo je očevim stopama. No za razliku od fotografa, kipara i slikara svjetskog glasa, Martin se bavi drugom vrstom umjetnošću - glazbom.

'JA BEZ NOVCA MOGU' Lupino pomaže Sisku: Prodaje svoje kultne fotografije, a opet se najviše očekuje od Tuđmana

- Ne dam mu da svira neke naše zagađivače glazbe, niti ga to zanima. Obožava pjevati na engleskom. Kupio sam mu gitaru prije tri godine, a nedavno sam mu nabavio akustičnu, ručni rad - ispričao nam je svojedobno ponosni otac Lupino, koji je sinov najiskreniji kritičar.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lucija1400 18.11.2021.

    Piše u članku..Cjepio se među prvima i eto Bože dragi završio na kovid odjelu...

  • Crocitizen 15.11.2021.

    1.000 kn onom tko me zarazi Covidom. Isplata odmah na ruke nakon potvrde testom.

  • Vortex_ 15.11.2021.

    U Engleskoj od 6000 hospitaliziranih 4.500 je pikanih!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare