To je to što me zanima!

'L'Wrenin sprovod pretvorio se u medijski cirkus zbog Micka'

Sestra pokojne dizajnerice kaže da roker na sprovod nije pozvao L'Wreninu obitelj, da se nisu uspjeli oprostiti od nje jer ju je dao kremirati i pokopao u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Imala je sve. Izlazila je s Mickom, putovala je diljem svijeta dok sam ja majka koja nije bila nigdje. Ipak, zavidjela mi je, rekla je nedavno o L'Wren Scott njena sestra Jan Shane (53). 

L'Wren je 17. ožujka u njenom stanu na Manhattanu mrtvu pronašla njena asistentica. Dizajnerica se objesila šalom o kvaku. Njen dečko Mick Jagger (70) bio je shrvan kad je saznao za to. Djevojku je odlučio pokopati u Los Angelesu. U utorak je organizirao bdijenje na holivudskom groblju Forever. Na bdijenju je od obitelji pokojne dizajnerice bio samo njen brat Randall. Mick je L'Wren dao kremirati.

- Prijatelji i obitelj ogorčeni su što nisu bili na sprovodu. Nisu došli jer Mick nikog nije pozvao i L. A. je dosta daleko od Utaha. Nitko se nije imao priliku posljednji put oprostiti od L'Wren - kaže Jan. Ljuta je i jer je Jagger, po njenom mišljenju, sprovod pretvorio u medijski cirkus.

'Bio je glavna zvijezda i na sprovodu'

- Svi pišu kako se Mick osjeća, kako je Mick shrvan, kako je Micku teško... E pa i meni je teško. Teško je i obitelji moje pokojne sestre i svim prijateljima s kojima je odrasla - kaže Jan. Dodaje da L'Wren ne bi htjela sprovod kakav je Mick organizirao. 

Jan tvrdi da je Mick i sprovod uspio pretvoriti u događaj na kojem je on glavna zvijezda. On i njegova djeca. Kaže da je njena sestra zaslužila više od 'lažnog šoubiznis sprovoda'. L'Wren je bila siroče i posvojila ju je mormonska obitelj iz Utaha. Dali su joj ime Laura Bambrough. Njena sestra Jan i brat Randall također su posvojeni. Čim je završila srednju školu, L'Wren je otišla iz Utaha u Pariz gdje se počela baviti manekenstvom.

- L'Wren bi trebali pamtiti kao divnu osobu i dizajnericu koja je u životu uspjela sama, a ne kao djevojku Micka Jaggera. Zaslužila je više od toga, ljudsko je biće, ne objekt - kaže Jan. 

Tražit će svoje nasljedstvo

Sestra pokojne dizajnerice smatra da su L'Wren trebali pokopati pokraj njihovih roditelja jer tamo pripada i tamo ne bi bila sama. Također, dodaje da vjeruje da je L'Wren sastavila oporuku prije nego je umrla. Kaže da će se, ako bude potrebno, s Jaggerom boriti na sudu da dobije ono što pripada njoj i njenoj obitelji. Najvažnije su joj, kaže, fotografije iz djetinjstva i neke stvari njene majke koje je L'Wren uzela iz njihova doma.

- Očito nije bila pri zdravoj pameti kad je svom dečku milijarderu Micku Jaggeru darovala ono što pripada nama - smatra Jan Shane. 

Na sudu će se boriti s pjevačem za podjelu imovine vrijedne 52 mil. kn. L’Wren je s Jaggerom bila 13 godina u vezi. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SWEET CHILD 27.03.2014.

    nevjerojatno, čak i na sprovodima sebe mora gurati u prvi plan...!

  • leidenfrost 27.03.2014.

    ma daj joj je imalo stalo nebi dva dana nakon sprovoda spominjala oporuku!uostalom pricat kako joj je zavidjela itd itd...tolko o ljubavi!pljunut sestri usta i poslat je od kud je i dosla

  • triangle 27.03.2014.

    Da li samo meni zvuči kao teski oksimoron ono dečko(70) ...stvarno niste pri sebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare