Obavijesti

Show

Komentari 19

'L'Wrenin sprovod pretvorio se u medijski cirkus zbog Micka'

 'L'Wrenin sprovod pretvorio se u medijski cirkus zbog Micka'
5

Sestra pokojne dizajnerice kaže da roker na sprovod nije pozvao L'Wreninu obitelj, da se nisu uspjeli oprostiti od nje jer ju je dao kremirati i pokopao u Los Angelesu

VIDEO

Imala je sve. Izlazila je s Mickom, putovala je diljem svijeta dok sam ja majka koja nije bila nigdje. Ipak, zavidjela mi je, rekla je nedavno o L'Wren Scott njena sestra Jan Shane (53). 

L'Wren je 17. ožujka u njenom stanu na Manhattanu mrtvu pronašla njena asistentica. Dizajnerica se objesila šalom o kvaku. Njen dečko Mick Jagger (70) bio je shrvan kad je saznao za to. Djevojku je odlučio pokopati u Los Angelesu. U utorak je organizirao bdijenje na holivudskom groblju Forever. Na bdijenju je od obitelji pokojne dizajnerice bio samo njen brat Randall. Mick je L'Wren dao kremirati.

- Prijatelji i obitelj ogorčeni su što nisu bili na sprovodu. Nisu došli jer Mick nikog nije pozvao i L. A. je dosta daleko od Utaha. Nitko se nije imao priliku posljednji put oprostiti od L'Wren - kaže Jan. Ljuta je i jer je Jagger, po njenom mišljenju, sprovod pretvorio u medijski cirkus.

'Bio je glavna zvijezda i na sprovodu'

- Svi pišu kako se Mick osjeća, kako je Mick shrvan, kako je Micku teško... E pa i meni je teško. Teško je i obitelji moje pokojne sestre i svim prijateljima s kojima je odrasla - kaže Jan. Dodaje da L'Wren ne bi htjela sprovod kakav je Mick organizirao. 

Jan tvrdi da je Mick i sprovod uspio pretvoriti u događaj na kojem je on glavna zvijezda. On i njegova djeca. Kaže da je njena sestra zaslužila više od 'lažnog šoubiznis sprovoda'. L'Wren je bila siroče i posvojila ju je mormonska obitelj iz Utaha. Dali su joj ime Laura Bambrough. Njena sestra Jan i brat Randall također su posvojeni. Čim je završila srednju školu, L'Wren je otišla iz Utaha u Pariz gdje se počela baviti manekenstvom.

- L'Wren bi trebali pamtiti kao divnu osobu i dizajnericu koja je u životu uspjela sama, a ne kao djevojku Micka Jaggera. Zaslužila je više od toga, ljudsko je biće, ne objekt - kaže Jan. 

Tražit će svoje nasljedstvo

Sestra pokojne dizajnerice smatra da su L'Wren trebali pokopati pokraj njihovih roditelja jer tamo pripada i tamo ne bi bila sama. Također, dodaje da vjeruje da je L'Wren sastavila oporuku prije nego je umrla. Kaže da će se, ako bude potrebno, s Jaggerom boriti na sudu da dobije ono što pripada njoj i njenoj obitelji. Najvažnije su joj, kaže, fotografije iz djetinjstva i neke stvari njene majke koje je L'Wren uzela iz njihova doma.

- Očito nije bila pri zdravoj pameti kad je svom dečku milijarderu Micku Jaggeru darovala ono što pripada nama - smatra Jan Shane. 

Na sudu će se boriti s pjevačem za podjelu imovine vrijedne 52 mil. kn. L’Wren je s Jaggerom bila 13 godina u vezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu